Afbakeningslint rood/wit MAXITAPE 0,1mm 500m

Afzetlint rood/wit MAXITAPE 0,1mm 500m

150.K1006
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 23,60
Inclusief BTW
€ 19,50 excl. BTW

Het Afbakeningslint rood/wit Maxitape 0,1 mm 500m is een afbakeningslint van 500 meter.

 

Afzetlint Rood/Wit Kopen? Praktische afbakening voor diverse sectoren

Bij ons kun je gemakkelijk afzetlint rood/wit kopen, dé oplossing voor effectieve afbakening in tal van situaties. Waarom zou je voor afzetlint kiezen? Dit slimme hulpmiddel biedt een snelle en duidelijke manier om gebieden af te bakenen, mensen te sturen en veiligheid te waarborgen. Of het nu gaat om tijdelijke beperkingen, het aanduiden van gevarenzones of het organiseren van evenementen, afzetlinten zijn onmisbaar voor diverse toepassingen.

Afbakeningslint rood/wit Maxitape 0,1 mm 500m. Het afbakeningslint is ideaal om gebieden meet af te bakenen. De lengte van het afbakeningslint is 500m. De rood/witte kleur wordt veel gebruikt voor veiligheid. Zo wordt het lint ook gebruikt om afstand te creëren tussen de mensen en het gevaar of de werkzaamheden. Het rood/witte lint mag niet worden gepasseerd door mensen tenzij ze toestemming hebben om daar te komen. 

Waarom afzetlint gebruiken op school of een werkplaats?

Afzetlint, ook bekend als markeringslint, is een kosteneffectieve manier om snel aandacht te vestigen op specifieke zones. Het opvallende rood-witte lint trekt direct de aandacht en waarschuwt voor potentiële gevaren of beperkingen. Of je nu een bouwplaats beheert, een evenement organiseert of verkeersstromen moet sturen, afzetlint biedt een flexibele en directe oplossing om de gewenste gebieden duidelijk af te bakenen.

In welke sectoren wordt er afzetlint gebruikt?

Afzetlinten worden breed ingezet in diverse sectoren. In de bouwsector zorgen ze voor een veilige omgeving voor werknemers en omstanders, terwijl in de evenementenindustrie afzetlinten helpen bij het organiseren van bezoekersstromen en het aanduiden van speciale zones. Ook in de gezondheidszorg worden ze gebruikt om tijdelijke beperkingen aan te geven. Verder zie je afzetlinten bij verkeerscontroles, parkeerterreinen en noodsituaties, waar ze direct de aandacht trekken en mensen op de hoogte stellen van belangrijke informatie.

Bestel jouw afzetlint rood/wit vandaag nog

Kies voor effectieve afbakening en duidelijke signalering met onze hoogwaardige afzetlinten. Of je nu een bouwproject beheert, een evenement organiseert of gewoon zorgt voor veilige verkeersstromen, ons rood-witte afzetlint biedt de oplossing. Bestel vandaag nog en verzeker jezelf van een snelle levering en betrouwbare afbakening voor jouw doeleinden.

Specificaties afzetlint rood & wit 28 micron 500 m

  • Kleur lint: Rood/Wit
  • Lengte lint: 500 meter
  • Dikte: 0,1 mm
Kleur
Rood
Wit
Afmeting
500 m
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 20,00 - € 29,99

Klanten die dit product kochten, kochten ook: