Omnitape pleisterverband 10 m x 5 cm
Omnitape pleisterverband 10 m x 5 cm
Omnitape pleisterverband 10 m x 5 cm
Omnitape pleisterverband 10 m x 5 cm

Omnitape pleisterverband 10 m x 5 cm

HT.500060
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 8,68
Inclusief BTW
€ 7,96 excl. BTW

 

Omnitape 10 m x 5 cm bestellen: Jouw ideale keuze voor effectief pleisterverband

Het is belangrijk om te kunnen vertrouwen op hoogwaardig pleisterverband, vooral wanneer het aankomt op functionele verbanden, stabilisatie van gewrichten, en de ondersteuning en ontlasting van beschadigde spieren. Omnitape 10 m x 5 cm is de oplossing waar je naar op zoek bent. In deze uitgebreide tekst nemen we je mee door de voordelen van Omnitape pleisterverband en waarom dit product de juiste keuze is voor jou.

Waarom kiezen voor Omnitape 10 m x 5 cm pleisterverband?

Wanneer het gaat om pleisterverband, is het cruciaal om de juiste keuze te maken. Omnitape pleisterverband biedt een reeks voordelen die het tot een uitstekende keuze maken voor diverse toepassingen. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten kiezen voor Omnitape:

1. Ideaal voor functionele verbanden

Omnitape pleisterverband is speciaal ontworpen voor functionele verbanden, zoals de stabilisatie van gewrichten. Dit maakt het bijzonder geschikt voor situaties zoals bandletsel, ontlasting van beschadigde spieren en de conservatieve behandeling van luxaties. Het biedt de nodige ondersteuning voor herstel en helpt bij het voorkomen van verdere blessures.

2. Sterke kleefkracht

Een van de belangrijkste kenmerken van Omnitape is de sterke kleefkracht. Dit pleisterverband is gemaakt van 100% viscose met een zinkoxide rubberen kleeflaag, waardoor het uitzonderlijk trekvast en niet-elastisch is. Hierdoor kan het gewrichten en pezen nauwkeurig en langdurig fixeren, wat essentieel is voor een effectieve behandeling.

3. Veelzijdige hechting

Omnitape hecht niet alleen krachtig aan de huid, maar ook aan textiele onderlagen en compressieverbanden. Dit zorgt voor een betrouwbare fixatie, zelfs in veeleisende situaties. De sterke hechting is een waardevol kenmerk dat bijdraagt aan de effectiviteit van het pleisterverband.

4. Gemakkelijk scheurbaar

Dankzij de getande randen is Omnitape pleisterverband moeiteloos met de hand scheurbaar, wat handig is tijdens het aanbrengen. Bovendien kan het in lengterichting worden gescheurd, wat de flexibiliteit vergroot en de toepassing ervan vereenvoudigt. Dit maakt het geschikt voor verschillende situaties zonder de noodzaak van extra gereedschap.

5. Nette verpakking

Omnitape pleisterverband wordt geleverd in een nette omdoos, wat de opslag en het gebruik ervan vereenvoudigt. De georganiseerde verpakking zorgt ervoor dat je altijd het pleisterverband binnen handbereik hebt wanneer je het nodig hebt.

Toepassingen van Omnitape pleisterverband

Omnitape pleisterverband is veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen, waaronder:

Functionele verbanden

Of je nu gewrichten moet stabiliseren, bandletsel moet behandelen, of beschadigde spieren moet ontlasten, Omnitape is ideaal voor functionele verbanden. Het biedt de ondersteuning die nodig is voor effectieve behandeling en herstel.

Sportblessures

Bij sportblessures is het essentieel om snel en effectief te handelen. Omnitape kan worden gebruikt bij sportblessures zoals verstuikingen en verrekkingen, waar het helpt bij de stabilisatie en het bevorderen van genezing. Het is ook handig bij de profylactische toepassing en tijdens de opbouw van training.

Medische toepassingen

Naast sportblessures en functionele verbanden kan Omnitape pleisterverband ook worden gebruikt in medische omgevingen voor conservatieve behandelingen van luxaties en andere orthopedische aandoeningen.

Omnitape 10 m x 5 cm pleisterverband is de ideale keuze voor effectieve wondverzorging en functionele verbanden. Met sterke kleefkracht, veelzijdige hechting, en het vermogen om nauwkeurig te fixeren, is dit pleisterverband een waardevolle aanvulling op je medische benodigdheden. Het biedt de ondersteuning die nodig is voor een snel herstel en het minimaliseren van verdere blessures. Kies voor Omnitape en verzeker jezelf van de beste zorg en ondersteuning voor jouw specifieke behoeften.

Productspecificaties Omnitape pleistertape 5000603

  • Inhoud: 1 rol
  • Afmeting: 10 m x 5 cm
  • Hartmann artikelnummer 5000603
  • Materiaal: 100% viscose & zikoxyde rubberen kleeflaag
Merk
Omnitape
Kleur
Wit
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten