Omnisilk hechtpleister 2,5 cm x 5 m 1 rol
Omnisilk hechtpleister 2,5 cm x 5 m 1 rol
Omnisilk hechtpleister 2,5 cm x 5 m 1 rol
Omnisilk hechtpleister 2,5 cm x 5 m 1...
Omnisilk hechtpleister 2,5 cm x 5 m 1...
Omnisilk hechtpleister 2,5 cm x 5 m 1...

Omnisilk hechtpleister 2,5 cm x 5 m 1 rol

HT.900431
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 1,70
Inclusief BTW
€ 1,56 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
24 10% € 4,08
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
24 10% € 1,53
 

Omnisilk hechtpleister voor de gevoelige huid kopen

Waarom kiezen voor Omnisilk kleefpleister?

Ben jij op zoek naar een hechtpleister die zowel effectief als zacht is voor je huid? Omnisilk kleefpleister is dé oplossing voor allerlei soorten verbandfixaties. Of het nu gaat om het bevestigen van sondes, canules, catheters of meetinstrumenten, Omnisilk is bijzonder geschikt voor patiënten met een gevoelige huid. Hierbij zijn twee belangrijke punten om op te letten:

Ideaal voor gevoelige huid

Omnisilk is specifiek ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid, waardoor het de ideale keuze is voor delicate situaties.

Belangrijk: Aanbrengen op droge en schone huid

Voor een optimale hechting is het essentieel dat de huid droog en schoon is voordat je de hechtpleister plakt. Dit zorgt voor een betere bevestiging en voorkomt huidirritatie.

Wat zijn de voordelen van Omnisilk hechtpleister?

Omnisilk hechtpleister staat bekend om zijn superieure kwaliteiten die het onmisbaar maken in elke medische kit. Hier zijn de twee meest significante voordelen:

  • Perfecte afmetingen en kwaliteit: De Omnisilk hechtpleister heeft een lengte van 5 meter en een breedte van 2,5 cm, netjes verpakt per rol. Het is gemaakt van witte kunstzijde met een synthetische kleeflaag in strepen.
  • Waterafstotend en ademend: Deze hechtpleister is waterafstotend geïmpregneerd en zeer ademend, wat helpt om de huid gezond te houden. De handige kartelrand maakt het mogelijk om de pleister gemakkelijk op maat te scheuren.

Hoe gebruik je Omnisilk hechtpleister?

Het gebruik van Omnisilk hechtpleister is eenvoudig en efficiënt, of het nu gaat om een hechtpleister op wond aanbrengen of om de pleister te verwijderen. Volg deze stappen voor het beste resultaat:

Hechtpleister plakken

Zorg ervoor dat het gebied waar de hechtpleister komt schoon en droog is. Knip of scheur de pleister af op de gewenste lengte en bevestig deze stevig over de wond of het medische hulpmiddel.

Hechtpleister verwijderen

Bij het verwijderen van de Omnisilk hechtpleister, doe dit voorzichtig om huidirritatie te voorkomen. De pleister is ontworpen om gemakkelijk te verwijderen te zijn, terwijl het toch een sterke fixatie biedt tijdens het dragen.

Omnisilk hechtpleister is een uitstekende keuze voor iedereen die een betrouwbare, comfortabele en effectieve oplossing zoekt voor verbandfixaties. Het is speciaal ontworpen voor mensen met een gevoelige huid, biedt uitstekende ademende en waterafstotende eigenschappen, en is gemakkelijk in gebruik. Kies voor Omnisilk voor een veilige en comfortabele ervaring bij elke verbandfixatie.

Productspecificaties Omnisilk 9004312 hechtpleister
  • Hartmann artikelnummer: 9004312
  • Afmeting: 5 m x 2,5 cm
  • Inhoud: 1 rol
Merk
Omnisilk
Kleur
Transparant
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Hechtpleister
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: