HEKA Pleisterrol Elastisch Textiel 5m x 8 cm

HEKA Pleisterrol Elastisch Textiel 5m x 8 cm

HK.PL6030
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 4,86
Inclusief BTW
€ 4,46 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
20 10% € 9,72
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
20 10% € 4,38
 

Pleisterrol Kopen? Kies voor Comfortabele HEKA Plast wondpleisters!

Textiel elastische pleister op rol

Op zoek naar hoogwaardige wondpleisters die zowel flexibel als comfortabel zijn? De HEKA Plast Pleisterrol biedt de perfecte oplossing. Deze dispenserdoos bevat textiel elastische pleisters op rol, die gemakkelijk op maat te knippen zijn voor diverse wonden en behoeften. Gebruik hiervoor een verbandschaar of allesknipper.

Comfortabele bescherming met de HEKA pleisterrol

Waarom zou je kiezen voor de HEKA Plast Pleisterrol? De HEKA Plast textiel pleisters zijn ontworpen met comfort en bescherming in gedachten. Deze flexibele en elastische pleisters passen zich moeiteloos aan de bewegingen van je lichaam aan. Dankzij de luchtdoorlatende eigenschappen blijft je huid ademen, wat essentieel is voor een goede wondgenezing.

Niet-Verklevend wondkussen

De HEKA Plast textiel pleisters zijn voorzien van een niet-verklevend wondkussen. Dit betekent dat de pleister niet aan de wond hecht en zich pijnloos laat verwijderen. Dit draagt bij aan het comfort en de genezing van de wond. Het zorgt er ook voor dat de pleister gemakkelijk van de huid verwijderd kan worden.

Geschikt voor diverse wonden

De HEKA Plast textiel pleisters zijn geschikt voor licht tot matig vochtafgevende wonden. Of het nu gaat om kleine snijwonden, schrammen of schaafwonden, deze pleisters bieden betrouwbare bescherming. Bovendien zijn ze door hun hoge elasticiteit ideaal voor gebruik op bewegende lichaamsdelen. De pleisters zijn geschikt voor 

Kies voor kwaliteit met de HEKA pleisterrol

Met de HEKA Plast Pleisterrol kies je voor kwaliteit en comfort. Deze textiel elastische pleisters zijn ideaal voor dagelijks gebruik, sportactiviteiten en medische verzorging. Of je nu thuis bent, onderweg of op het werk, met de HEKA Plast Pleisterrol heb je altijd de juiste bescherming bij de hand. Bestel vandaag nog en verzeker jezelf van hoogwaardige wondverzorging met HEKA Plast textiel pleisters op rol!

Welke soort HEKA pleisterrollen heb ik nodig?

Er zijn 2 verschillende soorten pleisterrollen beschikbaar en dat zijn de blauwe HACCP pleisters die belangrijk zijn als er met voeding gewerkt wordt of de elastisch textiel pleisterrollen die in alle andere sectoren gebruikt kunnen worden als de bouw, kantoor & bedrijf of scholen. Onderstaand een overzicht van de verschillende soorten pleisterrollen:

  • PL6020: HEKA Pleisterrol Elastisch textiel 5 m x 6 cm
  • PL6030: HEKA Pleisterrol Elastisch textiel 5 m x 8 cm
  • PL6220: HEKA HACCP pleisterrol elastisch textiel 5 m x 6 cm
  • PL6230: HEKA HACCP pleisterrol elastisch textiel 5 m x 8 cm

Specificaties

  • Afmeting: 5 m x 6 cm
  • Breedte pleister: 6 cm
  • HEKA artikelnummer: PL6030
  • ZI-nummer: 15755568

 

Afmeting
5 m x 8 cm
Fabrikant
van Heek Medical
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: