Lastodur Strong compressie zwachtel 7 m x 6 cm
Lastodur Strong compressie zwachtel 7 m x 6 cm
Lastodur Strong compressie zwachtel 7...
Lastodur Strong compressie zwachtel 7...

Lastodur Strong compressie zwachtel 7 m x 6 cm

HT.931663
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,49
Inclusief BTW
€ 5,95 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
20 10% € 12,97
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
20 10% € 5,84
 

Lastodur Strong zwachtel kopen

Ben je op zoek naar een betrouwbare compressiezwachtel die voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en effectiviteit? Dan is de Lastodur Strong zwachtel de juiste keuze voor jou. Onze specialist neemt je mee door de vele voordelen en toepassingen van deze duurzame elastische lange rek zwachtel. Of je nu te maken hebt met veneuze insufficiëntie, verbanden van textielelastische zwachtels, blessures aan het houdings- en bewegingsapparaat, of gewoon behoefte hebt aan een krachtige sportbandage, Lastodur Strong heeft je gedekt.

Waarom kiezen voor Lastodur Strong compressiezwachtel?

Sterke compressie voor effectieve zorg

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor Lastodur Strong zwachtel is de ongeëvenaarde compressie die het biedt. Deze zwachtel is speciaal ontworpen om sterke druk uit te oefenen, wat essentieel is bij de behandeling van veneuze insufficiëntie. De compressie helpt bij het verbeteren van de bloedcirculatie in de benen, waardoor zwelling en pijn verminderd worden. Als je op zoek bent naar een effectieve oplossing voor het onderbeen zwachtelen, is Lastodur Strong de juiste keuze.

Profylaxe en nabehandeling voor veneuze insufficiëntie

Veneuze insufficiëntie is een veelvoorkomende aandoening waarbij de aders in de benen niet goed functioneren, wat leidt tot ophoping van bloed en vocht. Lastodur Strong zwachtel kan worden gebruikt voor zowel profylaxe (preventie) als nabehandeling van veneuze insufficiëntie. Het biedt de nodige compressie om de symptomen te verlichten en verdere complicaties te voorkomen.

Drukvergroting bij verbanden van textielelastische zwachtels

Lastodur Strong is ook ideaal voor situaties waarin je extra druk nodig hebt bij verbanden van textielelastische zwachtels. Het kan helpen om het verband steviger op zijn plaats te houden en de gewenste druk te handhaven voor een effectieve behandeling.

Ondersteuning bij beschadiging van houdings- en bewegingsapparaat

Bij blessures aan het houdings- en bewegingsapparaat is goede ondersteuning essentieel voor een snel herstel. Lastodur Strong kan dienen als een steungevend drukverband, waardoor de beschadigde gebieden worden gestabiliseerd en de pijn wordt verminderd. Het is een betrouwbare keuze voor sporters en mensen die actief bezig zijn en behoefte hebben aan extra ondersteuning.

Duurzaam en elastisch

Lastodur Strong zwachtel staat bekend om zijn duurzaamheid en elasticiteit. De lange rek zwachtel behoudt zijn vorm en elasticiteit, zelfs na herhaaldelijk gebruik. Dit zorgt voor een consistente druk en een effectieve behandeling. Bovendien is de zwachtel goed doseerbaar, waardoor je de druk naar behoefte kunt aanpassen.

Comfortabel en huidvriendelijk

Het comfort van de patiënt is een prioriteit bij het gebruik van compressiezwachtels, en Lastodur Strong stelt niet teleur. Het materiaal is luchtdoorlatend en huidvriendelijk, wat zorgt voor een aangename ervaring voor de drager. Het voorkomt overmatig zweten en huidirritatie, waardoor de zwachtel geschikt is voor langdurig dragen.

Makkelijk te onderhouden

Lastodur Strong zwachtel is eenvoudig te onderhouden, wat het ideaal maakt voor hergebruik. Het is wasbaar bij 60°C, wat zorgt voor een hygiënische reiniging. Bovendien is het zwachtel steriliseerbaar in een autoclaaf bij 134°C, wat extra gemoedsrust biedt als het gaat om infectiepreventie.

Beschikbaar in twee uitvoeringen zwachtel

Lastodur Strong zwachtel is verkrijgbaar in twee uitvoeringen om aan verschillende behoeften te voldoen. De "strong" variant biedt de hoogste mate van compressie voor situaties waarin sterke druk nodig is. Aan de andere kant is de "soft" variant geschikt voor lichtere compressiebehoeften. Deze veelzijdigheid maakt Lastodur Strong geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

Gebruik van Lastodur Strong compressiezwachtel

Het gebruik van Lastodur Strong compressiezwachtel vereist enige kennis en zorg om de beste resultaten te bereiken. Hier zijn enkele richtlijnen voor effectief gebruik:

  1. Zorg ervoor dat het getroffen gebied schoon en droog is voordat je begint met zwachtelen. Dit helpt bij het voorkomen van huidirritatie en infecties.

  2. Meet de benodigde lengte van de zwachtel op en knip deze af.

  3. Begin met het aanbrengen van de zwachtel vanaf het laagste punt van het getroffen gebied en werk geleidelijk omhoog. Zorg ervoor dat je een gelijkmatige druk uitoefent tijdens het zwachtelen.

  4. Bevestig de zwachtel stevig, maar niet te strak. Het is belangrijk om de bloedcirculatie niet te belemmeren.

  5. Lastodur Strong zwachtel dient verwijderd te worden bij de patiënt in rust. Dit bevordert het comfort en de effectiviteit van de behandeling.

  6. Volg de aanbevelingen van je zorgverlener of medische professional voor het juiste gebruik en de duur van het dragen van de zwachtel.

Lastodur Strong zwachtel is de ultieme keuze voor wie op zoek is naar een compressiezwachtel met sterke compressie en duurzaamheid. Het is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van veneuze insufficiëntie tot sportblessures en alles daartussenin. Met zijn comfortabele, huidvriendelijke eigenschappen en eenvoudig onderhoud, is het de ideale keuze voor zowel patiënten als zorgverleners. Kies voor Lastodur Strong en ervaar de voordelen van hoogwaardige compressiezorg. Bestel vandaag nog je Lastodur Strong zwachtel en zet de eerste stap naar een betere gezondheid en welzijn.

Productspecificaties Lastodur Strong 9316639 compressiezwachtel 

  • Hartmann artikelnummer: 9316639
  • Inhoud: 1 rol
  • Afmeting: 7 m x 6 cm
Soort Windsel
Compressie
Kleur
Bruin
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten