Hibicet verdunning 5 x 50ml

Hibicet verdunning 5 x 50ml

350.3033079
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 10,30
Inclusief BTW
€ 9,45 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
24 10% € 24,72
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
24 10% € 9,27
 

Hibicet kopen? Ontdek waarvoor je Hibicet vloeistof kunt gebruiken!

Ben je op zoek naar Hibicet vloeistof? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In deze tekst ontdek je waarvoor je Hibicet kunt gebruiken, waarop je het kunt toepassen en hoe je Hibicet op de juiste manier gebruikt. Hibicet is een veelzijdige en effectieve vloeistof die in diverse situaties van pas komt. Lees verder en ontdek de voordelen van Hibicet!

Waarvoor gebruik ik Hibicet vloeistof?

Hibicet vloeistof is een desinfecterende oplossing die wordt gebruikt voor het desinfecteren van de huid en slijmvliezen. Het wordt vaak gebruikt ter voorbereiding op operaties, injecties en andere medische ingrepen. Daarnaast is Hibicet zeer geschikt voor het desinfecteren van kleine wondjes, snij- en schaafwonden, insectenbeten en puistjes. Het doodt bacteriën en andere ziekteverwekkers op de huid, waardoor het risico op infecties wordt verminderd.

Waarop kan ik Hibicet gebruiken?

Hibicet is geschikt voor gebruik op de huid en slijmvliezen. Je kunt het gebruiken om de huid te desinfecteren voordat je een injectie krijgt, bloed prikt, een infuus aanlegt of een operatie ondergaat. Daarnaast kun je Hibicet ook gebruiken voor het desinfecteren van kleine verwondingen, zoals wondjes, snij- en schaafwonden. Het is ook effectief bij de behandeling van insectenbeten en puistjes. Door Hibicet op deze plekken toe te passen, kun je infecties voorkomen en een snelle genezing bevorderen.

Hoe gebruik ik Hibicet?

Hibicet is zeer eenvoudig in gebruik. Voor het desinfecteren van de huid breng je een kleine hoeveelheid Hibicet aan op een schoon watje of steriel gaasje. Vervolgens wrijf je voorzichtig over het te desinfecteren gebied. Laat de vloeistof even intrekken voordat je verder gaat met de medische handeling of het afdekken van de wond. Voor het desinfecteren van kleine wondjes kun je Hibicet rechtstreeks op de wond aanbrengen. Als je twijfelt over het gebruik of de toepassing van Hibicet, raadpleeg dan een medisch professional.

Maak gebruik van de krachtige desinfecterende werking van Hibicet vloeistof en zorg voor een optimale hygiëne en bescherming van de huid. Of het nu gaat om een medische ingreep, een kleine verwonding of een insectenbeet, Hibicet biedt de juiste bescherming. Bestel vandaag nog Hibicet en voeg deze handige desinfectievloeistof toe aan je EHBO-kit!

Specificaties

  • 5 x 50ml flacon
  • RVG nummer: 08739
  • Oplossing voor cutaan gebruik 1,5 mg/ml en 0,15 mg/ml

Samenstelling
Werkzame stof: cetrimide (1,5 mg per milliliter oplossing) en chloorhexidinedigluconaat (0,15 mg per milliliter oplossing)
Hulpstoffen: ethanol, chinolinegeel (E104), natriumhydroxide, dgluconolacton en water.

Merk
Hibicet
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Huid
Manier van Ontsmetting
Desinfectiemiddel
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
5 Stuks
50ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: