Prymos spray brandblusser Voertuig

Prymos sprayblusser Voertuig

BB.49.0502
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 27,23
Inclusief BTW
€ 22,50 excl. BTW
De Voertuigen spray-brandblusser heeft een goede bluscapaciteit voor zowel vaste stoffen als vloeistoffen en is vorstbestendig tot -15°C. Deze spray-brandblusser is speciaal bedoeld voor diversen soorten voertuigen zoals auto’s, campers, caravans en boten.

 

Prymos Spraybrandblusser Voertuig Kopen? Altijd Voorbereid op Voertuigbranden

Bent u op zoek naar een doeltreffende manier om uzelf en uw voertuig te beschermen tegen brandgevaar? Overweeg dan een Prymos spraybrandblusser voertuig aan te schaffen. Lees verder om te ontdekken welke voordelen deze voertuigblusser biedt en wanneer het de juiste keuze is voor uw brandveiligheid. Elke grote brand begint klein. Zolang de brand nog lokaal is en niet op de omgeving overgeslagen, kan deze met in verhouding geringe inspanning en middelen geblust worden. Des te eerder dit gebeurt des te geringer is de schade. Een snelle reactie is dus van groot belang bij brandbestrijding. Een draagbaar brandblustoestel wat tot wel 25 meter ver weg hangt en alleen door getrainde BHV personeel goed ingezet kan worden zal niet aan een snelle reactie bijdragen. Het is daarom van belang, om in geval van nood een blusapparaat direct binnen handbereik te hebben die eenvoudig te bedienen is en over een zekere blusvermogen beschikt. Prymos spray-brandblussers voldoen precies aan deze eisen.

Voordelen van een Voertuig spraybrandblusser

Een Prymos voertuigblusser biedt diverse voordelen die cruciaal zijn voor voertuigbrandveiligheid:

 1. Compact en Draagbaar: De voertuigblusser is compact en draagbaar, waardoor hij perfect in uw voertuig past zonder veel ruimte in beslag te nemen.

 2. Specifiek voor Voertuigen: Een voertuigblusser is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van voertuigbranden. Het kan branden in motorruimtes en andere voertuiggerelateerde brandhaarden snel en effectief blussen.

 3. Eenvoudig in Gebruik: Met een voertuigblusser van Prymos heeft u een gebruiksvriendelijke oplossing bij de hand. Het vereist minimale inspanning om te activeren, zelfs in stressvolle situaties.

De Voertuigen spray-brandblusser heeft een goede bluscapaciteit voor zowel vaste stoffen als vloeistoffen en is vorstbestendig tot -15°C. Deze spray-brandblusser is speciaal bedoeld voor diversen soorten voertuigen zoals auto’s, campers, caravans en boten.

Wanneer een Prymos Universeel Sprayblusser of Voertuigblusser?

Kies voor een Prymos universeel sprayblusser als u op zoek bent naar een veelzijdige oplossing die geschikt is voor verschillende brandklassen en toepassingen in huis, kantoor of openbare ruimtes. Een Prymos voertuigblusser is de perfecte keuze als u specifiek op zoek bent naar brandbeveiliging voor uw voertuig. Of het nu gaat om een auto, boot of bus, deze voertuigblusser biedt gerichte bescherming tegen branden die in voertuigen kunnen ontstaan.

Pluspunten Prymos voertuig blusser

 • Eenvoudige bediening
 • Onderhoudsvrij
 • Milieuvriendelijk
 • Hoog blusvermogen
 • Micro mist techniek
 • KIWA / NCP goedgekeurd
 • 5 Jaar Garantie

Eenvoudige bediening

De Prymos spray-brandblusser heeft een dop die met geringe kracht van de spuitbus verwijderd kan worden. De rode drukknop die daaronder zichtbaar wordt is net zo eenvoudig te bedienen als een standaard spuitbus. Een gebruiker zal de spray-brandblusser intuïtief op de juiste wijze bedienen. De kwaliteitscontrole tijdens het fabricageproces zorgt ervoor dat de spray-brandblusser ten alle tijden inzetbaar is.

Bluskracht

De bluskracht van een brandblusser wordt in feite bepaald door het gebruikte blusmiddel en de sproeitechniek. Bij de Prymos spray-brandblusser wordt gebruik gemaakt van een specifiek voor de toepassing geschikt blusschuim. Bij het spuiten van het blusmiddel door het Micro-mist-Sproeisysteem wordt een schuim geproduceerd waarvan de blussende werking is gebaseerd op warmte onttrekking en de verstikkende werking door het scheiden van de brandstof en de zuurstof. Dit effect wordt ondersteund door een homogene kegelvormige nevel geometrie en het koeleffect van de vloeistof.

Onderhoudsvrij

Onderhoud of service aan de spray-brandblusser is niet nodig. Het blussysteem en blusmiddel zijn bedoeld voor eenmalig gebruik. De spray-brandblusser zal na gebruik vervangen dienen te worden door een nieuwe originele Prymos Spray-brandblusser. De houdbaarheid en betrouwbaarheid van de brandblusser is afhankelijk van het type vanaf de datum van verkoop tot 4 jaar (48 maanden) gegarandeerd. Houdbaarheidsdatum zie onderzijde blusser.

Specificaties Prymos Spraybrandblusser voertuig

 • Inhoud: 625 ml
 • Merk: Prymos
 • Kleur: Rood
 • Brandklasse: A-B
Kleur
Rood
Fabrikant
Prymos
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Blusstof & Brandklasse
Schuim (AB)
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
600 ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: