HEKA plast Wondpleister Elastisch textiel 1 m x 6 cm

HEKA plast Wondpleister Elastisch textiel 1 m x 6 cm

HK.OT0100
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 1,62
Inclusief BTW
€ 1,49 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
12 5% € 0,97
120 12.5% € 24,36
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
12 5% € 1,54
120 12.5% € 1,42
 

HEKA Plast textielpleisters kopen? Gebruik ze met vertrouwen!

Eenvoudige applicatie en gebruik

Met HEKA Plast textielpleisters haal je betrouwbare wondverzorging in huis. Het gebruik ervan is eenvoudig en effectief, zodat je snel weer kunt doorgaan met je dagelijkse activiteiten. Volg deze eenvoudige stappen voor optimale resultaten:

1. Knip op maat voor perfecte pasvorm

Knip de textielpleister op het gewenste formaat dat het beste bij je wond past. Of het nu gaat om een vingerpleister of een kleine pleister, je kunt de pleister gemakkelijk aanpassen aan de grootte van de wond. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en optimale bescherming.

2. Reinig en droog de huid

Voor gebruik is het belangrijk om de huid rond de wond grondig te reinigen en te drogen. Dit zorgt ervoor dat de pleister goed hecht en optimale bescherming biedt. Een schone en droge huid draagt bij aan een snellere genezing van wonden.

3. Regelmatige vervanging voor optimale hygiëne

Vervang de textielpleister minstens één keer per dag of zoals aanbevolen door medische professionals. Door regelmatige vervanging blijft de pleister effectief en hygiënisch, waardoor de kans op infectie wordt verminderd en het genezingsproces wordt bevorderd.

Vertrouw op HEKA Plast textielpleisters

Met het assortiment HEKA Plast textielpleisters heb je de perfecte aanvulling op je EHBO-uitrusting. Of je nu een kleine snijwond, schram of een vingerblessure hebt, deze pleisters bieden de juiste bescherming en ondersteuning. Ze zijn ideaal voor dagelijks gebruik in diverse situaties, zoals thuis, op het werk, tijdens het sporten of op school. Voeg vandaag nog HEKA Plast textielpleisters toe aan je EHBO-koffer en ervaar de betrouwbare wondverzorging die ze te bieden hebben. Met hun eenvoudige applicatie en effectieve bescherming kun je met een gerust hart doorgaan met je dagelijkse activiteiten, wetende dat je wonden goed verzorgd zijn. Bestel nu en zorg voor de gezondheid en veiligheid van jou en je dierbaren.

Welke soort pleister navulling voor de EHBO koffer of verbandoos?

De HEKA pleisters zijn in verschillende maten en verpakking gemakkelijk te verpakken en te vervangen in de EHBO koffer, onderstaand een overzicht van het soort pleisters wat in de verbandkoffer geplaatst kan worden:

  • OT0100: Wondpleister Textiel 1 m x 6 cm
  • OT0101: Wondpleister Textiel assortiment 20 stuks
  • OT0110: Vingerpleister waterafstotend 1 m x 6 cm
  • OT0111: Vingerpleister waterafstotend 20 stuks

De pleister refills zijn ook erg geschikt voor onderweg of op vakantie door de compact verpakking van de pleisters. Erg gemakkelijk op te bergen.

Specificaties

  • Inhoud: 10 stuks
  • Afmeting 10 x 10 cm x 6 cm
  • Breedte pleister: 6 cm
  • HEKA artikelnummer: OT0100-1
  • ZI-nummer: 17023998
Afmeting
1 m x 6 cm
Fabrikant
van Heek Medical
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: