Hansaplast Universeel 19 x 72 mm 100st.
Hansaplast Universeel 19 x 72 mm 100st.
Hansaplast Universeel 19 x 72 mm 100st.
Hansaplast Universeel 19 x 72 mm 100st.

Hansaplast Universeel 19 x 72 mm 100st.

350.48691
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 10,59
Inclusief BTW
€ 9,72 excl. BTW

 

Hansaplast Universeel vingerpleisters - Bescherming op maat voor elke vingerverwonding

Voor die onverwachte momenten waarop een klein ongelukje uw dag dreigt te verstoren, zijn Hansaplast Universeel Vingerpleisters uw betrouwbare metgezel. Deze vingerpleisters zijn speciaal ontworpen om comfortabel en effectief te zijn voor allerlei soorten vingerwonden. De hansaplast 19 x 72 mm pleisters voor de kleine verwonding op elke vingergrootte.

De voordelen van Hansaplast Universeel vingerpleisters

Hansaplast Universeel vingerpleisters bieden een scala aan voordelen die u gemoedsrust geven bij wondverzorging. Het universele ontwerp maakt ze geschikt voor alle vingers, zodat u de pleister eenvoudig kunt aanbrengen, ongeacht de grootte van de wond. Dit betekent gerichte bescherming voor elke situatie. De waterafstotende eigenschap van Hansaplast Universeel Vingerpleisters zorgt ervoor dat ze blijven zitten, zelfs bij blootstelling aan vocht. Dit maakt ze ideaal voor dagelijks gebruik en voor situaties waarin u met water in aanraking komt. U kunt vertrouwen op betrouwbare bescherming, ongeacht de omstandigheden.

Waarom Hansaplast?

Hansaplast heeft een lange geschiedenis van kwaliteit en innovatie in wondverzorging. Met jarenlange ervaring is Hansaplast een naam die staat voor betrouwbaarheid, zowel voor professionals als individuen. Het merk wordt gerespecteerd vanwege zijn voortdurende inzet voor hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën. Hansaplast blijft voorop lopen dankzij voortdurende productontwikkeling en onderzoek. Dit betekent dat wanneer u kiest voor Hansaplast, u kiest voor geavanceerde wondverzorging die resulteert in optimale genezing en bescherming, speciaal ontworpen voor vingerwonden.

Hoe gebruik ik Hansaplast Universeel vingerpleisters?

Het gebruik van Hansaplast Universeel Vingerpleisters is eenvoudig en effectief. Begin met het reinigen en drogen van het wondgebied. Verwijder voorzichtig de beschermlaag van de pleisterstrip om de kleefzijde bloot te leggen. Plaats de vingerpleister over de wond op uw vinger en druk stevig aan om ervoor te zorgen dat deze goed hecht. Hansaplast Universeel Vingerpleisters zijn geschikt voor dagelijks gebruik en kunnen veilig worden gedragen tijdens uw dagelijkse activiteiten. Ze bieden gerichte bescherming en zijn ontworpen om comfortabel te blijven zitten, zelfs bij beweging. Gebruik de Hansaplast wondspray voor de reiniging van de wond voor gebruik van de pleister.

Aanbeveling voor gebruik:

  • Voor alle typen kleine wondjes
  • Voor de normale huid

Hansaplast Universeel vingerpleisters kopen

Kies voor de veelzijdige bescherming van Hansaplast Universeel Vingerpleisters en bestel vandaag nog. Met hun universele ontwerp en waterafstotende eigenschap zijn ze de ideale keuze voor vingerwondverzorging, altijd klaar om uw vingers te beschermen. Vertrouw op Hansaplast voor effectieve en comfortabele wondverzorging, ongeacht de situatie. Met Hansaplast Universeel Vingerpleisters kunt u altijd rekenen op betrouwbare bescherming, waar u ook gaat.

Specificaties Hansaplast universal 19 x 72 mm pleisters

  • Afmeting pleister: 19 x 72 mm
  • Waterbestendig
  • Betrouwbare kleefkracht
  • Bestand tegen vocht & vuil
  • Inhoud: 100 stuks
Afmeting
19 x 72 mm
Fabrikant
Hansaplast
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Thuis
Soort Pleister
Hansaplast Universal
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
100 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: