Hansaplast Pleister rol Elastisch textiel 5 m x 8 cm

Hansaplast Pleister rol Elastisch textiel 5 m x 8 cm

350.48367
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 16,20
Inclusief BTW
€ 14,86 excl. BTW

 

Hansaplast Elastic Pleisters - Flexibele Bescherming voor Elke Wond

Bent u op zoek naar betrouwbare en flexibele wondverzorging? Dan zijn de Hansaplast Elastic Pleisters de perfecte keuze. Met hun elastische en comfortabele design bieden ze optimale bescherming en genezing voor allerlei soorten wonden. De hansaplast Elastic pleisterrol in de afmeting van een lengte van 5 meter en een pleister breedte van 8 cm.

De Voordelen van Hansaplast Elastic Pleisters

Hansaplast Elastic Pleisters onderscheiden zich door hun unieke voordelen die ze tot een uitstekende keuze maken voor wondverzorging. Dankzij het elastische materiaal passen deze pleisters zich perfect aan de bewegingen van uw huid aan, wat resulteert in een comfortabele en stevige pasvorm. Of het nu een klein sneetje is of een grotere wond, deze elastische pleisters bieden de juiste bescherming. Een ander voordeel van Hansaplast Elastic Pleisters is hun duurzaamheid. De sterke kleefkracht zorgt ervoor dat de pleister op zijn plaats blijft, zelfs bij dagelijkse activiteiten. Dit maakt ze ideaal voor gebruik op drukke dagen, waarbij beweging een rol speelt.

Waarom Hansaplast?

Hansaplast heeft een lange geschiedenis van kwaliteit en innovatie in wondverzorging. Met tientallen jaren ervaring heeft Hansaplast bewezen een betrouwbare partner te zijn voor zowel professionals als individuen. Het merk wordt gewaardeerd om zijn toewijding aan hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën. Hansaplast blijft voorop lopen dankzij voortdurende productontwikkeling en onderzoek. Dit betekent dat wanneer u kiest voor Hansaplast, u kiest voor geavanceerde wondverzorging die resulteert in optimale genezing en bescherming. Zorg met een hansaplast pleister dat de wond wordt beschermt tegen vuil en bacteriën en zorgt voor een optimale wondgenezing.

Hoe gebruik ik Hansaplast Elastic pleisters?

Het gebruik van Hansaplast Elastic Pleisters is eenvoudig en effectief. Begin met het reinigen en drogen van het wondgebied. Verwijder de beschermlaag van de pleister om de kleefzijde bloot te leggen en plaats de pleister over de wond. Druk voorzichtig aan om ervoor te zorgen dat de pleister stevig hecht. Hansaplast Elastic Pleisters zijn geschikt voor dagelijks gebruik en kunnen gedragen worden totdat de wond volledig is genezen. Dankzij hun elastische design kunnen ze comfortabel meebewegen met uw huid, zonder dat dit afbreuk doet aan de kleefkracht. Gebruik de Hansaplast wondspray voor de reiniging van de wond voor gebruik van de pleister. 

Aanbeveling voor gebruik

  • Speciaal voor beweeglijke lichaamsdelen
  • Voor de normale huid
  • Tip: gebruik een verbandschaar om een pleister gemakkelijk op maat te knippen

Hansaplast Elastic pleisters kopen

Investeer in de veelzijdige en betrouwbare bescherming van Hansaplast Elastic Pleisters. Bestel vandaag nog en zorg ervoor dat u altijd de beste wondverzorging binnen handbereik heeft. Met hun elastische textiel pleisters en sterke kleefkracht zijn Hansaplast Elastic Pleisters uw ideale partner bij wondverzorging. Vertrouw op de kwaliteit van Hansaplast voor snel herstel en optimale bescherming. Kies voor Hansaplast Elastic Pleisters voor een flexibele benadering van wondverzorging.

Een handige elastisch textiel pleister roldispenser waarmee u gemakkelijk en snel pleisters kunt afknippen op de gewenste maat.

Specificates Hansaplast Elastic 5 m x 8 cm pleisterrol

  • Sterke kleefkracht
  • Duurzaam en ademend textielweefsel dat zich aanpast aan de bewegingen
  • Niet klevend wondkussen, beschermt en werkt schokdempend
  • Breedte pleister: 8 cm
  • Lengte pleister: 5 meter
  • Textielpleister
Afmeting
5 m x 8 cm
Fabrikant
Hansaplast
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Sport
Soort Pleister
Hansaplast Elastic
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: