Grassolind zalfkompres steriel 7,5 x 10 cm 50 stuks
Grassolind zalfkompres steriel 7,5 x 10 cm 50 stuks
Grassolind zalfkompres steriel 7,5 x...
Grassolind zalfkompres steriel 7,5 x...

Grassolind zalfkompres steriel 7,5 x 10 cm 50 stuks

HT.499353
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 21,73
Inclusief BTW
€ 19,94 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
10 10% € 21,73
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
10 10% € 19,56
 

Grassolind Zalfkompres: Zorg voor delicate wonden

Ben je op zoek naar een hoogwaardig zalfkompres voor de behandeling van delicate wonden? Overweeg dan zeker Grassolind paraffine gaas van Hartmann. Dit zalfkompres is speciaal ontworpen om jou de best mogelijke wondverzorging te bieden, of je nu een zorgprofessional bent die voor patiënten zorgt of gewoon wat extra zorg en bescherming voor je eigen wonden zoekt. Ontdek waarom Grassolind paraffine gaas de juiste keuze is voor jou.

Waarom Grassolind zalfkompres kopen?

Grassolind zalfkompres is een zorgvuldig samengesteld kompres zonder actieve bestanddelen. Het bestaat uit een wijdmazig katoenen weefsel dat geïmpregneerd is met een neutrale zalfmassa. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten overwegen om Grassolind paraffine gaas te kopen:

1. Spoelt niet weg

Een van de belangrijkste voordelen van Grassolind is dat de dikke zalflaag niet wegspoelt, zelfs niet bij sterke exsudatie (afvloeiing van wondvocht). Dit zorgt voor een langdurige en effectieve bescherming van de wond, wat cruciaal is voor een snel herstel.

2. Makkelijk op maat te knippen

Grassolind zalfkompres is eenvoudig op maat te knippen, waardoor je het precies kunt aanpassen aan de grootte van de wond. Dit maakt het uiterst veelzijdig en geschikt voor verschillende wondtypen. Doe dit met bijvoorbeeld een verbandschaar of allesknipper.

3. Effectief bij langdurig gebruik

Dit zalfkompres is ook effectief bij langdurig gebruik. Het blijft zijn therapeutische eigenschappen behouden, zelfs na langere perioden van toepassing. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over frequent verbandwisselingen.

4. Huidvriendelijk

Grassolind is zeer huidvriendelijk en kan veilig worden gebruikt, zelfs op de meest gevoelige huidtypes. Het is ideaal voor patiënten met een gevoelige huid of overgevoeligheid voor geneesmiddelen.

Voordelen van grassolind paraffine gaas

De voordelen van het gebruik van Grassolind paraffine gaas zijn talrijk, zowel voor zorgverleners als patiënten:

Voor zorgverleners:

  • Effectieve Wondverzorging: Grassolind zalfkompres biedt effectieve bescherming en hydratatie van wondranden en -oppervlakken.

  • Veelzijdigheid: Het kan worden gebruikt voor diverse wonden, waaronder grote schaaf- of snijwonden, brand- of schroeiwonden, nagelextracties, phimosisoperaties, en meer.

  • Langdurige Werking: Het behoudt zijn eigenschappen, zelfs bij langdurig gebruik, wat de zorgverleners tijd en moeite bespaart.

Voor patiënten & gebruik:

  • Comfortabele verzorging: De zalfmassa op het kompres zorgt voor een comfortabele en pijnloze ervaring tijdens de verbandwisselingen.

  • Sneller herstel: Door de wond zacht en soepel te houden, kan het genezingsproces worden versneld.

  • Minder ongemak: Patiënten ervaren minder ongemak, wat bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven tijdens het herstelproces.

Toepassingen van Grassolind zalfkompres

Grassolind paraffine gaas is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder:

  • Algemene Wondbehandeling: Het is ideaal voor algemene wondverzorging om wondranden en -oppervlakken zacht en soepel te houden.

  • Plastische en Cosmetische Chirurgie: Het wordt vaak gebruikt in de plastische en cosmetische chirurgie om de huid te beschermen en te hydrateren.

  • Huidtransplantaties: Grassolind wordt gebruikt voor het afdekken van huidtransplantatiewonden en ter fixatie van huidtransplantaten.

Grassolind zalfkompres is de ideale keuze voor zachte, hydraterende en effectieve wondverzorging. Of je nu een zorgverlener bent die voor patiënten zorgt of een individu die thuis wonden behandelt, je kunt vertrouwen op de kwaliteit en prestaties van Grassolind paraffine gaas.

Aarzel niet en zorg ervoor dat je altijd goed voorbereid bent op situaties waarin wondverzorging vereist is. Bestel nu je Grassolind zalfkompres en geef jezelf of je patiënten de zorg die ze verdienen. Met Grassolind kun je rekenen op comfortabele en effectieve wondverzorging, elke keer weer. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de voordelen van dit hoogwaardige zalfkompres.

Productspecificaties Grassolind zalfkompres 4993130 7,5 x 10 cm

  • Inhoud: 10 stuks
  • Afmeting: 7,5 x 10 cm
  • Hartmann artikelnummer 4993130
  • Materiaal: Katoen
Soort Kompres
Zalfkompres
Steriliteit
Steriel
Merk
Grassolind
Kleur
Wit
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
50 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: