Brandblusser Schuim 2LTR Flameline Schuim ABF
Brandblusser Schuim 2LTR Flameline Schuim ABF
Brandblusser Schuim 2LTR Flameline Schuim ABF
Brandblusser Schuim 2LTR Flameline Schuim ABF

Brandblusser Schuim 2LTR Flameline Schuim ABF

FL.10.0100
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 29,91
Inclusief BTW
€ 24,72 excl. BTW

 

Schuimblusser of Flameline Schuimblusser Kopen? Ga voor de 2 Liter Schuimblusser voor Efficiënte Brandbestrijding!

Overweegt u een schuimblusser aan te schaffen en twijfelt u tussen de gewone schuimblusser en de Flameline schuimblusser? De 2 liter schuimblusser van Flameline biedt een efficiënte en compacte oplossing voor brandbestrijding. Deze sproeischuimblusser is uitermate geschikt voor gebruik in kleine ruimtes en situaties waar beperkte bluscapaciteit nodig is.

Wanneer Heeft u een 2 Liter Schuimblusser Nodig?

De 2 liter schuimblusser is ideaal voor situaties waar snel ingrijpen bij een beginnende brand van essentieel belang is. Door het compacte formaat is deze kleine brandblusser gemakkelijk te hanteren en mee te nemen naar verschillende locaties. Plaats de 2 liter schuimblusser bijvoorbeeld in uw keuken, garage, auto, caravan of op uw boot voor directe brandbestrijding bij calamiteiten.

Waarom een Flameline Brandblusser?

De Flameline schuimblusser staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met de 2 liter schuimblusser van Flameline heeft u een effectief blusmiddel in handen dat geschikt is voor het blussen van vaste stoffen (brandklasse A) en vloeistoffen (brandklasse B). Bovendien is deze sproeischuimblusser ontworpen om nevenschade tot een minimum te beperken, wat vooral in kleine ruimtes van groot belang kan zijn.

Compact en Handzaam schuimbrandblusser

De 2 liter schuimblusser van Flameline is compact en handzaam, waardoor deze gemakkelijk opgeborgen kan worden op plekken waar u snel bij de hand wilt hebben. Met zijn geringe afmetingen neemt deze kleine brandblusser niet veel ruimte in beslag, maar biedt wel de zekerheid van een snelle en doeltreffende brandbestrijding.

Laat u niet verrassen door een beginnende brand! Kies voor de 2 liter schuimblusser van Flameline voor een betrouwbare en effectieve oplossing bij brandgevaar. Met deze compacte sproeischuimblusser bent u voorbereid op branden in verschillende situaties en kunt u snel handelen wanneer dat nodig is.

Wacht niet langer en investeer in uw veiligheid en die van anderen met de 2 liter schuimblusser van Flameline. Met deze kleine, maar krachtige schuimbrandblusser kunt u adequaat reageren bij een beginnende brand en ergere schade voorkomen.

De Schuimblusser 2 liter ABF Flameline SK2 is vrijwel overal inzetbaar. De Schuimblusser 2 liter ABF is een veel gebruikte brandblusser voor particulieren. Hij is zeer geschikt voor in de keuken omdat hij ook de brandklasse F heeft waardoor het blussen van vetbrand beter gaat dan met een gewone schuimblusser. Bij een schuimblusser zonder brandklasse F zal het vet na enige tijd weer zelf ontbranden.

Geschikt voor vaste stoffen en vloeistofbranden en kleine vetbranden.
Toepassing: kantoorgebouwen, woningen, caravan, werkplaats en keuken.

 • Blusser is voorzien van NL rijkskeurmerk en Nederlandse gebruiksaanwijzing.
 • Wordt geleverd inclusief ophangbeugel en onderhoudsetiket voor het 1e jaar.

Specificaties

 • Gewicht: 2 Liter
 • Brandklasse: ABF
 • Hoogte: 45 cm
 • Breedte: 13 cm
 • Gewicht 3 KG
 • Geschikt voor: Kantoren, magazijn & thuis
 • Spuitduur 12 seconden
 • Spuitbereik: 4 meter
 • Blusrating 13 A / 70 B / 25 F
 • Materiaal: Metaal
 • Geschikt voor temperaturen van - 5°C tot plus 60 °C
Fluorvrij
Nee
Blusrating
13 A / 70 B / 25 F
Kleur
Rood
Fabrikant
Flameline
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Blusstof & Brandklasse
Schuim-Vet (ABF)
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
2 Liter

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: