Dermaplast Soft pleisterrol 5 m x 8 cm
Dermaplast Soft pleisterrol 5 m x 8 cm
Dermaplast Soft pleisterrol 5 m x 8 cm
Dermaplast Soft pleisterrol 5 m x 8 cm

Dermaplast Soft pleisterrol 5 m x 8 cm

HT.535371
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 8,68
Inclusief BTW
€ 7,96 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
32 10% € 27,76
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
32 10% € 7,81
 

Dermaplast Soft pleisterrol 5 m x 8 cm kopen?

Waarom kiezen voor de Dermaplast Soft pleisterrol 5 m x 8 cm?

Ben je op zoek naar een betrouwbare en comfortabele oplossing voor het verzorgen van kleine wonden, vooral als je een gevoelige huid hebt? De Dermaplast Soft pleisterrol met een afmeting van 5 meter lang en 8 centimeter breed biedt uitkomst. Hier zijn twee redenen waarom deze pleisterrol een uitstekende keuze is:

  • Lange lengte en brede pleister van 8 cm: De royale lengte zorgt ervoor dat je altijd genoeg pleistermateriaal bij de hand hebt. Bovendien is de breedte van 8 cm ideaal voor een grotere dekking, terwijl je de pleister nog steeds naar wens op maat kunt knippen.
  • Makkelijk op maat te knippen: Deze pleisterrol stelt je in staat om precies de juiste hoeveelheid pleister te gebruiken die je nodig hebt, waardoor het zowel economisch als praktisch is.

Waarom Dermaplast Soft pleisters?

De keuze voor Dermaplast Soft pleisters is een slimme keuze, vooral als je een gevoelige huid hebt en op zoek bent naar effectieve wondverzorging. Hier zijn twee redenen waarom deze pleisters de voorkeur verdienen:

  • Snelle verzorging van kleine wonden: Deze pleisters zijn speciaal ontworpen voor een snelle en effectieve behandeling van kleine wondjes, wat bijdraagt aan een sneller genezingsproces.
  • Ideaal voor gevoelige huid: Gemaakt van zacht, plooibaar non-woven materiaal, zijn deze pleisters bijzonder geschikt voor mensen met een gevoelige huid, doordat ze irritatie en discomfort minimaliseren.

Pleisters voor de gevoelige huid in combinatie met hechtpleister

De Dermaplast Soft pleisters zijn niet alleen geschikt voor de gevoelige huid, maar werken ook uitstekend in combinatie met hechtpleisters. Dit biedt twee voordelen:

  • Sterke hechting zonder huidirritatie: In combinatie met hechtpleisters zorgen de Dermaplast Soft pleisters voor een stevige bevestiging, terwijl het zachte materiaal irritatie aan de gevoelige huid voorkomt.
  • Behoud van flexibiliteit en comfort: Ook in combinatie met hechtpleisters behouden de pleisters hun flexibiliteit, wat bijdraagt aan comfort en bewegingsvrijheid.

De Dermaplast Soft pleisterrol van 5 m x 8 cm is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, comfortabele en huidvriendelijke oplossing voor de verzorging van kleine wonden. Perfect voor mensen met een gevoelige huid, en dankzij de grootte en flexibiliteit ideaal voor diverse toepassingen. Kies voor Dermaplast Soft en zorg voor de beste verzorging voor jouw huid!

Productspecificaties Dermaplast 5353712 Soft 5 m x 8 cm

  • Hartmann artikelnummer: 5353712
  • Afmeting: 5 m x 8 cm
  • Inhoud: 1 rol
  • Materiaal: Non woven pleister
Merk
Dermaplast
Kleur
Beige
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Non Woven
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: