Dermaplast Soft pleisterrol 5 m x 4 cm
Dermaplast Soft pleisterrol 5 m x 4 cm
Dermaplast Soft pleisterrol 5 m x 4 cm
Dermaplast Soft pleisterrol 5 m x 4 cm

Dermaplast Soft pleisterrol 5 m x 4 cm

HT.535351
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,95
Inclusief BTW
€ 6,38 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
32 10% € 22,25
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
32 10% € 6,26
 

Dermaplast Soft pleisterrol Kopen?

Waarom de Dermaplast Soft pleisterrol?

Zoek je een pleister die zowel zacht is voor je huid als effectief in gebruik? De Dermaplast Soft pleisterrol is dan jouw ideale keuze. Deze pleisterrol is speciaal ontworpen voor mensen met een gevoelige huid, en biedt een comfortabele oplossing voor de verzorging van kleine wonden. Hier zijn twee belangrijke redenen waarom de Dermaplast Soft pleisterrol een must-have is in jouw EHBO-doos of EHBO kit thuis of op kantoor.

Waarom Dermaplast Soft pleisters?

Dermaplast Soft pleisters zijn meer dan alleen een bedekking voor kleine wonden. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid en bieden essentiële voordelen die helpen bij het verzorgen en genezen van kleine wondjes. Hier zijn twee redenen waarom Dermaplast Soft pleisters een uitstekende keuze zijn:

  • Snelle verzorging van kleine wonden: Deze pleisters zijn ideaal voor de snelle en effectieve verzorging van kleine wondjes. Ze beschermen tegen vuil en ondersteunen het natuurlijke genezingsproces.
  • Geschikt voor dagelijks gebruik: Door hun zachte en flexibele ontwerp zijn deze pleisters comfortabel genoeg voor dagelijks gebruik, waardoor je ongehinderd door kunt gaan met je dagelijkse activiteiten.

Zorg voor de juiste bevestiging met de juiste pleister

Voordat je een Dermaplast Soft pleister aanbrengt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de huid rondom de wond schoon en droog is. Dit bevordert niet alleen een betere hechting van de pleister, maar vermindert ook het risico op infecties. Volg deze stappen voor een optimale applicatie:

  1. Reinig en droog de huid: Zorg dat de huid rondom de wond goed gereinigd en gedroogd is voordat je de pleister aanbrengt.
  2. Knip de pleister op maat: Gebruik de rol om de pleister op de gewenste lengte te knippen voor een perfecte pasvorm met een allesknipper of verbandschhar.

Pleister van zacht, plooibaar non-woven 

De Dermaplast Soft pleisterrol is vervaardigd van een zacht, plooibaar non-woven materiaal, speciaal ontworpen voor de bijzonder gevoelige huid. Dit biedt twee essentiële voordelen:

  • Comfort en flexibiliteit: Het materiaal is niet alleen comfortabel tegen de huid, maar ook flexibel, waardoor de pleister zich aanpast aan de bewegingen van je lichaam.
  • Ademend vermogen: De pleisters laten de huid ademen, wat essentieel is voor het genezingsproces en het voorkomen van irritaties.

De Dermaplast Soft pleisterrol is een essentiële toevoeging aan je EHBO-kit, vooral als je een gevoelige huid hebt. De pleisters bieden niet alleen bescherming en ondersteuning bij de genezing van kleine wonden, maar zijn ook zacht en comfortabel in gebruik. Probeer de Dermaplast Soft pleisterrol vandaag nog en ervaar het verschil zelf!

Productspecificaties Dermaplast 5353512 Soft 5 m x 4 cm

  • Hartmann artikelnummer: 5353512
  • Afmeting: 5 m x 4 cm
  • Inhoud: 1 rol
  • Materiaal: Non woven pleister
Merk
Dermaplast
Kleur
Beige
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Non Woven
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: