S&N Cutiplast 7,2 cm x 5 m 100 ST

S&N Cutiplast 7,2 cm x 5 m 100 ST

SN.10.0100
 

CUTIPLAST Steril is een postoperatief wondverband, dat voldoet aan de hoogste eisen voor professionele wondverzorging. Daarbij horen een uitstekende kleefkracht, huidvriendelijkheid, goede elasticiteit en een speciaal absorberend wondkussen, dat niet aan de wond verkleeft. CUTIPLAST Steril geeft u de zekerheid om de wonden van uw patiënten goed te kunnen verzorgen.

Voordelen

Elastisch en ademend CUTIPLAST Steril is elastisch en past zich optimaal aan de contouren van het lichaam aan. Het wondverband is comfortabel voor de patiënt. De kleeflaag van CUTIPLAST Steril is poreus (doorlaatbaar) en zorgt voor een hoge lucht- en waterdampdoorlaatbaarheid.

Huidvriendelijk en veilig CUTIPLAST Steril polstert de wond mede door de zachte drager en de plooibaarheid. Het wondverband is comfortabel voor de patiënt. De polyacrylaat kleeflaag kleeft goed aan de droge huid maar niet aan de wond.

Absorberend De speciale polyester non-woven verband van CUTIPLAST Steril zorgt voor een hoog absorptievermogen, zodat zelfs bij sterk exsuderende wonden voldoende absorptie aanwezig is.

Steriliteit
Steriel
Materiaal
Non-Woven
Polyester
Afmeting
7,2 cm x 5 m
Fabrikant
Smith & Nephew
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
100 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: