Care Plus ORS kind framboos 10 Stuks

Care Plus ORS kind framboos 10 Stuks

350.843850
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 7,56
Inclusief BTW
€ 6,94 excl. BTW

 

Care Plus O.R.S. Framboos For Kids bevat de juiste hoeveelheid aan suikers en zouten, waardoor de opname van water bevordert wordt. Dit product zorgt ervoor dat het glucose-en zoutgehalte eenvoudig en snel op peil gehouden wordt, en is uitermate geschikt tijdens en na veel bewegen of bij hoge temperaturen. Het gaat ook uitdroging of dehydratatie tegen. Deze formule is speciaal ontwikkeld op de behoefte van kinderen tot 2 jaar, dit omdat zij een verhoogde kans hebben op uitdroging of dehydratatie. De sachets bevatten een heerlijke framboos smaak. 

Eigenschappen 

  • Bevat geen aspartaam
  • Vrij van gluten 
  • Gemakkelijk oplosbaar
  • Vooral geschikt voor kinderen 

Gebruik 

Kinderen onder de 20kg: 1 sachet oplossen in 200ml betrouwbaar drinkwater. Roer totdat de poeder geheel is opgelost. Als maatstaf 10ml per kilo lichaamsgewicht en dien dit elk uur toe, verdeel dit over een periode van 4 tot 6 uur.

Voor gebruik van zuigelingen: elke 2-4 minuten een theelepel O.R.S. oplossing toedienen. De oplossing kan met een lepeltje of uit een (gesteriliseerd) flesje gegeven worden. Geef de O.R.S. oplossing het liefst vóór de fles- of borstvoeding, er zal dan gemakkelijk voldoende van gedronken worden.

  • Tip: Gebruik een thermometer voor het meten van de temperatuur bij ziekte of het niet zeker weten van de temperatuur van kinderen.
Merk
CarePlus
Toedieningsvorm
Sachet
Type
Poeder
Fabrikant
Care Plus
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
10 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: