Blusdeken harde plaat 210x74

Blusdeken harde plaat 210x74

150.1821.15
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,49
Inclusief BTW
€ 5,36 excl. BTW

De Blusdeken harde plaat 210x74mm is een harde plaat die u verteld waar de blusdeken is.

 

Blusdeken vlam pictogram kopen? Volg de laatste veiligheidsnormen

Waarom zou u een blusdeken vlam pictogram overwegen? Het blusdeken vlam pictogram voldoet aan de laatste veiligheidsnormen en biedt een duidelijke visuele aanduiding van de locatie van blusdekens. Het is van vitaal belang om te voldoen aan de laatste normen om de veiligheid van uw werknemers en bezoekers te waarborgen en snel te kunnen handelen bij brand.

Waarom een blusdeken vlam pictogram?

Een blusdeken vlam pictogram is essentieel om de aanwezigheid van blusdekens aan te geven en mensen te helpen bij het snel lokaliseren ervan. In geval van brand kan het gebruik van een blusdeken cruciaal zijn om kleine branden te doven en de verspreiding van vlammen te voorkomen. Met een duidelijk en goed zichtbaar blusdeken vlam pictogram kunnen mensen snel handelen en direct toegang krijgen tot de blusdeken in noodsituaties.

Het blusdeken logo is internationaal erkend en begrepen, waardoor het in noodsituaties direct herkenbaar is. Dit minimaliseert verwarring en paniek en vergroot de kans op een succesvolle brandbestrijding.

Gebruiksvriendelijke blusdeken stickers en borden

Onze blusdeken stickers en borden zijn ontworpen om op te vallen en gemakkelijk te begrijpen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en materialen, geschikt voor binnen- en buitengebruik. De borden zijn duurzaam en bestand tegen weersinvloeden, waardoor ze lang meegaan en hun helderheid behouden.

Plaats onze blusdeken stickers op muren, deuren, keukens of andere goed zichtbare locaties om de aanwezigheid van blusdekens aan te geven. Dit zorgt ervoor dat werknemers en bezoekers altijd op de hoogte zijn van de locatie van blusdekens en snel kunnen handelen in noodsituaties.

Blusdekens voor diverse toepassingen

Blusdekens zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt in verschillende omgevingen, zoals keukens, kantoren en werkplaatsen. Ze zijn speciaal ontworpen om kleine branden te doven en zijn gemakkelijk te gebruiken. Zorg ervoor dat uw personeel getraind is in het juiste gebruik van blusdekens en dat ze toegankelijk zijn op strategische locaties in uw pand.

Investeer in brandveiligheid

Brandveiligheid is van het grootste belang voor uw bedrijf en iedereen die uw pand betreedt. Door te investeren in hoogwaardige blusdeken vlam pictogrammen, voldoet u aan de laatste veiligheidsnormen en draagt u bij aan een veiligere werkomgeving voor iedereen.

Bestel vandaag nog onze blusdeken vlam pictogrammen en zorg voor een optimale brandveiligheid in uw pand.

Kenmerken

  • Kleuren: Rood en wit
  • Materiaal: PP
  • Afmetingen: Breedte= 74mm x Lengte 210mm
Kleur
Rood
Materiaal
PP
Fabrikant
MHCI Products
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: