Brandslang Vlam PP harde plaat 20cmx20cm

Brandslang Vlam PP harde plaat 20cmx20cm

150.3322.27
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 2,11

(%eenheid prijs%)

Inclusief BTW
€ 1,74 excl. BTW

De Brandslang Vlam PP harde plaat 20x20cm is een harde plaat die u verteld waar de Brandblusser is.

 

Brandslang pictogram kopen? Volg de laatste veiligheidsnormen

Waarom zou u een brandslang pictogram overwegen? Het brandslang pictogram voldoet aan de laatste veiligheidsnormen en biedt een duidelijke visuele aanduiding van de locatie van brandslangen. Het is van vitaal belang om te voldoen aan de laatste normen om de veiligheid van uw werknemers en bezoekers te waarborgen en snel te kunnen handelen bij brand.

Waarom een brandslang pictogram?

Een brandslang pictogram is essentieel om de aanwezigheid van brandslangen aan te geven en mensen te helpen bij het snel lokaliseren ervan. Brandslangen zijn een cruciaal onderdeel van brandbestrijding en kunnen helpen om kleine branden te doven voordat ze zich verspreiden. Met een duidelijk en goed zichtbaar brandslang pictogram kunnen mensen snel handelen en direct toegang krijgen tot de brandslangen in noodsituaties.

Het brandslang logo is internationaal erkend en begrepen, waardoor het in noodsituaties direct herkenbaar is. Dit minimaliseert verwarring en paniek en vergroot de kans op een succesvolle brandbestrijding.

Gebruiksvriendelijke brandslang stickers en borden

Onze brandslang stickers en borden zijn ontworpen om op te vallen en gemakkelijk te begrijpen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en materialen, geschikt voor binnen- en buitengebruik. De borden zijn duurzaam en bestand tegen weersinvloeden, waardoor ze lang meegaan en hun helderheid behouden.

Plaats onze brandslang stickers op muren, deuren, trappenhuizen of andere goed zichtbare locaties om de aanwezigheid van brandslangen aan te geven. Dit zorgt ervoor dat werknemers en bezoekers altijd op de hoogte zijn van de locatie van brandslangen en snel kunnen handelen in noodsituaties.

Brandslangen voor kantoren en bedrijven

Brandslangen zijn van groot belang in kantoren en bedrijven, waar brandgevaar altijd aanwezig kan zijn. Zorg ervoor dat uw brandslangen goed zijn onderhouden en jaarlijks worden geïnspecteerd. Daarnaast is het essentieel om uw personeel te trainen in het juiste gebruik van brandslangen en andere brandbestrijdingsmiddelen.

Investeer in brandveiligheid

Brandveiligheid is van het grootste belang voor uw bedrijf en iedereen die uw pand betreedt. Door te investeren in hoogwaardige brandslang pictogrammen, voldoet u aan de laatste veiligheidsnormen en draagt u bij aan een veiligere werkomgeving voor iedereen.

Bestel vandaag nog onze brandslang pictogrammen en zorg voor een optimale brandveiligheid in uw kantoor of bedrijf.

Kenmerken

  • Kleuren: rood en wit
  • Materiaal: PP
  • Afmetingen: Breedte= 20cm x Lengte 20cm
Kleur
Rood
Materiaal
PP
Afmeting
20 x 20 cm
Fabrikant
MHCI Products
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: