Splinterpincet 9cm

Splinterpincet 9cm

800.1033
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 1,21
Inclusief BTW
€ 1,00 excl. BTW

 

De splinterpincet is een instrument geproduceerd van roestvrijstaal ook wel RVS genoemd waarmee er splinters of vuiltjes uit de huid verwijderd kunnen worden. Hygiënisch werken? Zorg ervoor dat u na gebruik het pincet schoonmaakt met Alcohol ketonatus of een reinigingsvloeistof om het bij het volgende gebruik weer schoon te gebruiken.

Waarom een splinterpincet kopen?

  • Geproduceerd van hoogwaardig staal (RVS)
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Steriel verpakt (Hygiënisch in gebruik)
  • Direct te gebruiken

Een splinterpincet is een speciaal soort pincet dat wordt gebruikt om splinters en kleine voorwerpen uit de huid te verwijderen. Het is een dunne, precieze pincet met een scherpe punt aan een van de uiteinden en een platte, brede greep aan de andere kant. De scherpe punt wordt gebruikt om de splinter vast te grijpen, terwijl de brede greep wordt gebruikt om de splinter uit de huid te trekken.

Splinterpincetten zijn vaak gemaakt van roestvrij staal of chirurgisch staal, wat ze duurzaam en steriliseerbaar maakt. Sommige splinterpincetten zijn zelfs versterkt met een vergrootglas, waardoor het gemakkelijker is om kleine splinters te zien en te verwijderen.

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van een splinterpincet en te vermijden het te forceren of te drukken op de huid rondom de splinter, omdat dit kan leiden tot infectie of verdere irritatie. Het is ook aanbevolen om de huid te desinfecteren voordat en na het verwijderen van de splinter.

Materiaal
RVS
Fabrikant
MHCI Products
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: