3M Microfoam hechtpleister 2,5 cm x 5 m 12 stuks
3M Microfoam hechtpleister 2,5 cm x 5 m 12 stuks
3M Microfoam hechtpleister 2,5 cm x 5 m 12 stuks
3M Microfoam hechtpleister 2,5 cm x 5 m 12 stuks
3M Microfoam hechtpleister 2,5 cm x 5...
3M Microfoam hechtpleister 2,5 cm x 5...
3M Microfoam hechtpleister 2,5 cm x 5...
3M Microfoam hechtpleister 2,5 cm x 5...

3M Microfoam hechtpleister 2,5 cm x 5 m 12 stuks

3M.1528-1
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 65,35
Inclusief BTW
€ 59,95 excl. BTW

 

3M Microfoam hechtpleister: Waarom zou jij 3M Microfoam hechtpleister kopen?

Stel je voor: je hebt een situatie waarin je een hechtpleister nodig hebt die betrouwbaar en veelzijdig is. Hier komt de 3M Microfoam Hechtpleister in het spel. Maar waarom zou je specifiek voor deze hechtpleister kiezen?

Zonder kleefresten

Een van de meest frustrerende problemen bij het gebruik van hechtpleisters is de kleefresten die achterblijven op de huid na verwijdering. Dit kan leiden tot ongemak en irritatie. Met de 3M Microfoam Hechtpleister hoef je je geen zorgen te maken over kleefresten. Deze hechtpleister is ontworpen om gemakkelijk en zonder residu te worden verwijderd, waardoor de huid schoon en gezond blijft.

Geschikt bij oedemen

Oedemen, ofwel vochtophoping, kan een uitdaging zijn om te behandelen. De 3M Microfoam Hechtpleister is zeer geschikt voor situaties waarbij oedemen een rol speelt. De pleister biedt zachte, maar effectieve compressie om zwelling te verminderen en het herstel te bevorderen.

Toepasbaar als drukverband

In sommige situaties is het noodzakelijk om drukverband aan te leggen. De 3M Microfoam Hechtpleister kan ook dienen als een betrouwbaar drukverband om bloedingen te stoppen of de druk op een bepaald gebied te verminderen. Dit maakt het een veelzijdig hulpmiddel voor verschillende medische toepassingen.

Waterafstotend

De 3M Microfoam Hechtpleister is waterafstotend, wat betekent dat deze zijn kleefkracht behoudt, zelfs als hij in contact komt met vocht of water. Dit maakt het geschikt voor situaties waarin blootstelling aan vocht onvermijdelijk is.

De voordelen van 3M Microfoam kleefpleister

Nu je weet waarom je zou moeten kiezen voor de 3M Microfoam Hechtpleister, laten we eens kijken naar de specifieke voordelen die deze hechtpleister biedt:

Hypoallergeen & latex vrije hechtpleister

De 3M Microfoam Hechtpleister is hypoallergeen en latexvrij, wat betekent dat het veilig kan worden gebruikt, zelfs door mensen met gevoelige huid of latexallergieën. Je kunt deze hechtpleister met vertrouwen gebruiken, wetende dat het geen allergische reacties zal veroorzaken. Voor medische professionals die röntgenbeelden nodig hebben, is de 3M Microfoam Hechtpleister een ideale keuze. Deze hechtpleister is röntgendoorlatend, wat betekent dat hij geen obstructie veroorzaakt op röntgenfoto's. Dit zorgt voor een duidelijke en nauwkeurige diagnose. De hechtpleister heeft een transparante kleur, waardoor deze discreet en onopvallend is wanneer aangebracht op de huid. Dit is vooral handig als je de pleister wilt verbergen of als je wilt dat deze niet opvalt.

Een goede luchtcirculatie rondom de wond is essentieel voor een snel herstel. De 3M Microfoam Hechtpleister laat de huid ademen, waardoor de natuurlijke genezing van de wond wordt bevorderd. Dit zorgt voor een comfortabeler en gezonder genezingsproces.

Handige verpakking

De 3M Microfoam Hechtpleister wordt geleverd in rollen die handig zijn in gebruik en opslag. Hierdoor heb je altijd gemakkelijk toegang tot de hechtpleister wanneer je deze nodig hebt. De handige verpakking zorgt voor een efficiënte en georganiseerde workflow.

Stevig en soepele pleister

Deze hechtpleister is stevig en duurzaam, maar tegelijkertijd flexibel en soepel. Dit maakt het gemakkelijk om de pleister aan te brengen op verschillende lichaamsdelen en om ervoor te zorgen dat deze goed blijft zitten.

De 3M Microfoam Hechtpleister is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige en betrouwbare hechtpleister. Of je nu te maken hebt met wondverzorging, compressie, drukverband of andere medische toepassingen, deze hechtpleister biedt de prestaties en het comfort die je nodig hebt. Met zijn hypoallergene eigenschappen, röntgendoorlatendheid, transparante kleur en ademend vermogen, voldoet hij aan de hoogste eisen in de medische wereld. Bestel vandaag nog jouw 3M Microfoam Hechtpleister en verzeker jezelf van een veilige en effectieve verzorging.

Productspecificaties Microfoam hechtpleister 1528-1 2,5 cm x 5 m

  • 3M artikelnummer: 1528-1
  • Artikelreferentie 3M: 7000030122
  • Inhoud: 12 rollen
  • Afmeting hechtpleister: Breedte x lengte: 2,5 cm x 5 m
Merk
Microfoam
Fabrikant
3M
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Hechtpleister
Prijs
€ 100,00 - € 149,99
Inhoud
12 Stuks

Bijbehorende producten