3M Transpore hechtpleister 2,5 cm x 9,1 m 1 rol
3M Transpore hechtpleister 2,5 cm x 9,1 m 1 rol
3M Transpore hechtpleister 2,5 cm x 9,1 m 1 rol
3M Transpore hechtpleister 2,5 cm x 9,1 m 1 rol
3M Transpore hechtpleister 2,5 cm x...
3M Transpore hechtpleister 2,5 cm x...
3M Transpore hechtpleister 2,5 cm x...
3M Transpore hechtpleister 2,5 cm x...

3M Transpore hechtpleister 2,5 cm x 9,1 m 1 rol

3M.1527P-1SD
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 4,31
Inclusief BTW
€ 3,95 excl. BTW

 

3M Transpore Hechtpleister 1527P-1SD bestellen

Waarom zou jij 3M Transpore hechtpleister 1527P-1SD kopen?

Stel je voor: je hebt een wond die verzorging nodig heeft, of je bent verantwoordelijk voor het aanbrengen van verbanden bij anderen. In beide gevallen wil je een hechtpleister die betrouwbaar is en voldoet aan jouw verwachtingen. Hier komt de 3M Transpore Hechtpleister 1527P-1SD in het spel. Maar waarom zou je specifiek voor deze hechtpleister kiezen?

Geen kleefresten achtergelaten

Een van de grootste zorgen bij het gebruik van hechtpleisters is het achterlaten van kleefresten op de huid na verwijdering. Dit kan leiden tot ongemak en irritatie, vooral voor mensen met een gevoelige huid. Met de 3M Transpore Hechtpleister hoef je je geen zorgen te maken over kleefresten. Deze hechtpleister is ontworpen om gemakkelijk en zonder kleefresten te worden verwijderd, waardoor de huid schoon en gezond blijft.

Bevestig verbanden, windsels & zwachtels met vertrouwen

Of je nu thuis een klein letsel verzorgt of in een medische omgeving werkt, de 3M Transpore Hechtpleister is jouw betrouwbare metgezel. Deze hechtpleister biedt een sterke en duurzame hechting, waardoor je verbanden, windsels en zwachtels veilig en stevig kunt bevestigen. Dit zorgt voor een effectieve en stabiele bescherming van de wond. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld 3M Coban zwachtels.

Geschikt voor de gevoelige huid

Mensen met een gevoelige huid weten hoe lastig het kan zijn om geschikte medische producten te vinden. De 3M Transpore Hechtpleister is speciaal ontworpen met het oog op de gevoelige huid. Het hypoallergene materiaal zorgt ervoor dat zelfs de meest gevoelige huidtypen comfortabel gebruik kunnen maken van deze hechtpleister zonder irritatie of allergische reacties.

De Voordelen van 3M Transpore Hechtpleister

Nu je weet waarom je zou moeten kiezen voor de 3M Transpore Hechtpleister 1527P-1SD, laten we eens kijken naar de specifieke voordelen die deze hechtpleister biedt:

  • Doorschijnend ontwerp: De 3M Transpore Hechtpleister heeft een doorschijnend ontwerp, wat betekent dat je de huid onder de pleister kunt zien. Dit is niet alleen handig voor het monitoren van de wond, maar het geeft ook een schone en professionele uitstraling.
  • Gemakkelijk af te scheuren: Deze hechtpleister is ontworpen met gebruikersgemak in gedachten. Je kunt de pleister gemakkelijk met de hand in twee richtingen scheuren, zonder dat je een schaar of ander gereedschap nodig hebt. Dit maakt het snel en handig om de gewenste lengte af te snijden.
  • Uitstekende kleefbaarheid: De 3M Transpore Hechtpleister biedt uitstekende kleefbaarheid, wat betekent dat deze stevig op zijn plaats blijft zitten. Of je nu een kleine wond verzorgt of een groot verband aanbrengt, je kunt erop vertrouwen dat deze hechtpleister zijn taak perfect vervult.
  • Vochtwerend maar waterdampdoorlatend: Deze hechtpleister heeft een unieke eigenschap: hij is vochtwerend maar laat tegelijkertijd waterdamp door. Dit betekent dat de wond beschermd blijft tegen vocht en vuil van buitenaf, terwijl de huid eronder kan ademen en kan herstellen.
  • Hypoallergeen: Het hypoallergene karakter van de 3M Transpore Hechtpleister is een waardevolle eigenschap, vooral voor mensen met allergieën of een gevoelige huid. Je kunt deze hechtpleister met vertrouwen gebruiken, wetende dat hij geen allergische reacties zal veroorzaken.
  • Elastisch en transparant: Deze hechtpleister is elastisch, wat betekent dat hij zich aanpast aan de bewegingen van het lichaam zonder los te laten. Bovendien is hij transparant van kleur, wat zorgt voor een discrete en onopvallende uitstraling.

De 3M Transpore Hechtpleister wordt geleverd in handige rollen, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken en op te bergen is. Je kunt deze hechtpleister altijd binnen handbereik hebben wanneer je hem nodig hebt.

Kortom, de 3M Transpore Hechtpleister 1527P-1SD is een veelzijdige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige hechtpleisters. Of je nu thuis wonden verzorgt of in een medische setting werkt, deze hechtpleister biedt de prestaties en het comfort die je nodig hebt. Met zijn hypoallergene eigenschappen en uitstekende kleefbaarheid is dit product de ideale keuze voor een zorgeloze verzorging van wonden en verwondingen. Bestel vandaag nog jouw 3M Transpore Hechtpleister en ervaar zelf de voordelen van dit uitstekende product.

Productspecificaties Transpore hechtpleister 1527-1 2,5 cm x 9,1 m

  • 3M artikelnummer: 1527-1SD
  • Artikelreferentie 3M: 7100097698
  • Inhoud: 1 rol
  • Afmeting hechtpleister: Breedte x lengte: 2,5 cm x 9,1 m
Merk
Transpore
Fabrikant
3M
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Hechtpleister
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: