Chemodol Sport Chemodol massage Olie 500 ml

Chemodol Sport Chemodol massage Olie 500 ml

800.1025
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 18,10
Inclusief BTW
€ 14,96 excl. BTW

De Sport Chemodol Massage Olie 500 milliliter is een milde neutrale massage olie. De massageolie is geschikt voor ieder huidtype. De olie heeft een neutrale geur en is gemakkelijk te verwijderen met water. 

 

Chemodol Massageolie kopen? Optimaliseer uw sportmassages met Chemodol

Op zoek naar een hoogwaardige massageolie voor uw sportmassages? Chemodol Massageolie is de perfecte keuze. Met deze speciale olie kunt u uw sportmassages naar een hoger niveau tillen. Bij Chemodol begrijpen we dat een goede massageolie essentieel is voor een effectieve massage, en daarom hebben we deze olie ontwikkeld om uw massage-ervaring te verbeteren.

Waarom Chemodol Sportmassageolie gebruiken?

Chemodol Massageolie biedt verschillende voordelen voor uw sportmassages. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor Chemodol Massageolie:

  • Optimale glijbaarheid: Chemodol Massageolie heeft een uitstekende glijbaarheid, waardoor de handen soepel over de huid glijden en de massage effectiever wordt.
  • Huidverzorging: De olie is verrijkt met hoogwaardige plantaardige oliën die de huid verzorgen en hydrateren, waardoor deze zacht en soepel aanvoelt.
  • Snelle opname: Chemodol Massageolie wordt gemakkelijk door de huid opgenomen, zodat er geen vettig residu achterblijft.
  • Neutrale geur: De olie heeft een neutrale geur, waardoor het aangenaam is om mee te werken en het de geur van andere toegevoegde oliën of essences niet overheerst.

Met Chemodol Massageolie kunt u uw sportmassages naar een hoger niveau tillen en de voordelen voor uw cliënten vergroten. Het is een essentieel product voor elke professionele masseur.

Wanneer Chemodol Massageolie gebruiken?

Chemodol Massageolie kan in verschillende situaties gebruikt worden om optimaal van de voordelen te profiteren. Hier zijn enkele momenten waarop u Chemodol Massageolie kunt gebruiken:

  • Sportmassages: Gebruik Chemodol Massageolie tijdens sportmassages om de spieren op te warmen, spanning te verminderen en het herstel te bevorderen.
  • Ontspanningsmassages: De olie is ook ideaal voor ontspanningsmassages om de huid te verzorgen, te hydrateren en een kalmerend effect te bieden.
  • Diepe weefselmassages: Chemodol Massageolie is geschikt voor diepe weefselmassages, waarbij u dieper in de spieren kunt werken om knopen en spanning los te maken.
  • Revalidatie en herstel: Gebruik Chemodol Massageolie tijdens revalidatie- en herstelprocessen om de bloedcirculatie te bevorderen en het herstel te versnellen.

Met Chemodol Massageolie kunt u uw massages naar een hoger niveau tillen en uw cliënten een optimale ervaring bieden. Bestel nu Chemodol Massageolie en ervaar de voordelen van deze hoogwaardige massageolie.

Kleur
Blauw
Materiaal
Vloeistof
Producttype
Fles
Type
Olie
Fabrikant
Chemodis
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
500ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: