Panadol PLUS Glad 48 tabletten

Panadol PLUS Glad 48 tabletten

350.649960
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,50
Inclusief BTW
€ 5,96 excl. BTW

 

Panadol Paracetamol PLUS Glad kopen?

Ben je op zoek naar een effectieve pijnstiller die niet alleen pijn verlicht, maar ook specifiek gericht is op het verlichten van hoesten? Overweeg dan Panadol Paracetamol PLUS Glad. Deze pijnstiller biedt niet alleen verlichting bij verschillende soorten pijn, maar bevat ook paracetamol tegen hoesten. 

Waarom Panadol PLUS Glad?

Panadol Paracetamol PLUS Glad is een veelzijdige pijnstiller die paracetamol als actief bestanddeel bevat. Paracetamol is een bekende en effectieve pijnstiller die wordt gebruikt om verschillende soorten pijn te verlichten, zoals hoofdpijn, menstruatiepijn, spierpijn en tandpijn. Wat Panadol PLUS Glad onderscheidt van andere pijnstillers is de toevoeging van paracetamol tegen hoesten.

Voordelen van Panadol Paracetamol PLUS Glad:

 1. Verlichting bij pijn: Net als andere pijnstillers op basis van paracetamol biedt Panadol PLUS Glad snelle verlichting bij pijnlijke symptomen.

 2. Specifiek gericht op hoest: De toegevoegde paracetamol tegen hoesten helpt om hoestklachten te verminderen, waardoor je je comfortabeler voelt.

 3. Gemakkelijk in te slikken: De gladde coating op de tabletten maakt ze gemakkelijk in te slikken, zelfs zonder water.

 4. Veilig en effectief: Panadol is een vertrouwd merk dat bekend staat om zijn veiligheid en effectiviteit bij het verlichten van pijn.

 5. Geschikt voor verschillende soorten pijn: Of je nu last hebt van hoofdpijn, spierpijn, tandpijn, hoesten of andere pijnlijke symptomen, Panadol PLUS Glad kan je helpen.

 6. Langdurige verlichting: De effecten van Panadol PLUS Glad houden lang aan, waardoor je minder vaak hoeft te doseren.

Paracetamol tegen hoesten

Hoesten kan erg vervelend zijn, vooral als het je slaap verstoort of je dagelijkse activiteiten beïnvloedt. Paracetamol tegen hoesten in Panadol PLUS Glad kan helpen om de frequentie en intensiteit van hoesten te verminderen, zodat je je beter kunt concentreren op herstel.

Het actieve bestanddeel, paracetamol tegen hoesten, werkt om hoestprikkels in de hersenen te verminderen, waardoor je minder vaak hoest en meer comfort ervaart. Dit maakt Panadol PLUS Glad een uitstekende keuze als je last hebt van zowel pijn als hoesten.

Voor welke leeftijd is Panadol PLUS Glad geschikt?

Panadol Paracetamol PLUS Glad is geschikt voor volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar oud. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen, zoals vermeld in de bijsluiter. Het overschrijden van de aanbevolen dosis kan leiden tot bijwerkingen van paracetamol, zoals leverproblemen.

Bijwerkingen van paracetamol

Hoewel paracetamol over het algemeen als veilig wordt beschouwd bij juist gebruik, is het belangrijk om bewust te zijn van mogelijke bijwerkingen. Enkele mogelijke bijwerkingen van paracetamol zijn:

 • Misselijkheid
 • Braken
 • Leverproblemen (bij langdurig en overmatig gebruik)
 • Allergische reacties (zeldzaam)

Als je bijwerkingen ervaart of twijfels hebt over het gebruik van Panadol PLUS Glad, raadpleeg dan een arts of apotheker voor advies.

Panadol PLUS Glad kopen

Nu je meer weet over Panadol Paracetamol PLUS Glad, ben je wellicht geïnteresseerd in waar je dit product veilig en voordelig kunt kopen. Wij begrijpen we de behoefte aan betrouwbare en effectieve pijnstillers en hoestverlichting. Bestel nu voor 16:30 en heb de volgende dag je pijnstillers in huis.

Hoeveel Paracetamol per dag met Panadol Plus Glad?

De volgende dosering wordt aangeraden bij Panadol Plus Glad tabletten:

 • Volwassenen en jongeren vanaf 15 jaar (> 55 kg lichaamsgewicht):
  1 à 2 tabletten (500 – 1000 mg) per keer, zo nodig iedere 4 tot 6 uur herhalen, maximaal 6
  tabletten (3000 mg) per 24 uur.
 • Kinderen in de leeftijd van 12 tot 15 jaar (40-55 kg lichaamsgewicht): 1 tablet per keer (500 mg), maximaal 3 keer per 24 uur.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Let op! Bij dit product kan een dosering op gewicht van toepassing zijn, kijk dit na in de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering 

Samenstelling Panadol PLUS Glad tablet

Werkzame stof: paracetamol en coffeïne
Hulpstoffen: voorverstijfseld zetmeel, maïszetmeel, talk, natriumcarboxymethylcellulosepolymeer (type A), hypromellose, stearinezuur, polyvidon, triacetin en kaliumsorbaat (conserveermiddel E202) en gezuiverd water.

RVG-nummer: 22053

Merk
Panadol
Toedieningsvorm
Tablet
Actieve stof
Paracetamol
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
48 stuks

Waarom je UAD geneesmiddelen bestellen bij www.ehbo-centrum.nl?

 • Betrouwbaarheid: www.ehbo-centrum.nl is een betrouwbare online drogisterij met een uitstekende staat van dienst. We leveren hoogwaardige producten en zorgen ervoor dat ze veilig bij je worden bezorgd. Meer dan 7500 positieve reviews vanuit onze klanten.
 • Ruime beschikbaarheid: We bieden alleen hoogwaardige en bekende UAD & AV middelen aan, zodat je altijd toegang hebt tot effectieve geneesmiddelen..
 • Snelle levering: Besteld voor 16:30, volgende dag afgeleverd.
 • Discrete verpakking: We respecteren je privacy en zorgen voor discrete verpakkingen bij al onze bestellingen.
 • Klantenservice: Onze vriendelijke en deskundige drogisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: