Niet-verklevende wondkompres 10cm x 10cm 1ST
Niet-verklevende wondkompres 10cm x 10cm 1ST
Niet-verklevende wondkompres 10cm x 10cm 1ST
Niet-verklevende wondkompres 10cm x 10cm 1ST

Niet-verklevende wondkompres 10cm x 10cm 1ST

050.0320
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 0,35
Inclusief BTW
€ 0,32 excl. BTW

Het steriele niet verklevende gaas van voor brand- & grote wonden van HEKA verpakt per 1 stuk. Verkrijgbaar in verschillende maten.

 

Niet verklevend gaaskompres kopen? Ontdek het gemak van niet-klevende wondkompres!

Wat is een niet verklevend gaaskompres?

Een niet verklevend gaaskompres, ook wel bekend als niet-klevend wondkompres of niet klevend kompres, is een essentieel verbandmiddel voor het verzorgen van wonden. Het bestaat uit een zacht en absorberend gaasje dat bedekt is met een speciale niet-klevende laag. Deze laag zorgt ervoor dat het kompres niet aan de wond of het huidoppervlak hecht, waardoor het verwijderen van het verband gemakkelijk en pijnloos is. Het non woven verband dient direct op de wond aangebracht te worden en de wond dient hiervoor goed ontsmet te worden met bijvoorbeeld een reinigingsvloeistof.

Waarom kiezen voor een niet-klevend wondkompres?

Het gebruik van niet-klevende gaaskompressen heeft verschillende voordelen:

 • Gemakkelijk verwijderen: Dankzij de niet-klevende laag blijft het kompres niet aan de wond plakken, wat het verwijderingsproces zacht en comfortabel maakt. Dit komt door de verklevende laag polyethyleen aan beide zijden van het kompres.
 • Zacht en comfortabel: Het gaaskompres is zacht voor de huid en biedt comfort tijdens het dragen.
 • Goede absorptie: Het kompres absorbeert wondvocht effectief en houdt de wond schoon en droog.
 • Verschillende maten beschikbaar: Niet verklevende gaaskompressen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor ze geschikt zijn voor diverse soorten wonden, waaronder schaafwonden.
 • Compatibel met wondgels: Het niet-klevende oppervlak maakt het ideaal voor gebruik in combinatie met wondgels, zoals Betadine, om de genezing te bevorderen.

Waarom kiezen voor onze niet verklevende gaaskompressen?

Onze niet verklevende gaaskompressen zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor professioneel gebruik in de medische zorg en thuiszorg. Ze zijn individueel verpakt om de hygiëne te waarborgen en zijn gemakkelijk op te bergen in een EHBO-doos of verbandtrommel. Daarnaast zijn ze vrij van latex, wat ze hypoallergeen maakt.

Of je nu een kompres voor schaafwonden, snijwonden of andere oppervlakkige wonden nodig hebt, ons niet-klevende gaaskompres biedt de perfecte oplossing. Bestel nu jouw niet verklevende gaaskompressen en verzorg wonden op een zachte en effectieve manier. Zorg ervoor dat je altijd een voorraad van deze handige kompressen bij de hand hebt voor het geval van een ongelukje.

De niet verklevende wondkompressen zijn steriel verpakt en zijn verkrijgbaar in de maten van 5x5, 10x10 en 7,5x7,5 cm. In de wereld van Eerste hulp verlening & Bedrijfshulpverling wordt het gaaskompres ook wel wondkompres, gaasjes, steriel gaas of wondgaas genoemd.

 • HEKA Artikelnr.: AB0220
 • ZI-Nummer: 14061864
 • Afmeting: 10 x 10 cm
 • Verpakt per 1 stuks
 • Materiaal: 70% viscose en 30% polyester
 • Tip: Ontsmet voor het aanbrengen van het gaas met betadine - Niet gebruiken bij een schildklierafwijking!
Soort Kompres
Alu- Niet verklevend kompres
Materiaal
Polyester
Viscose
Afmeting
10 x 10 cm
Fabrikant
van Heek Medical
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: