HEKA por non-woven hechtpleister ring 5 m x 5 cm niet steriel

HEKA por non-woven hechtpleister ring 5 m x 5 cm niet steriel 12St.

HK.PL0033
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 16,30
Inclusief BTW
€ 14,95 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
8 10% € 13,04
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
8 10% € 14,67
 

HEKA Non-Woven hechtpleister kopen? Kleefpleister voor de gevoelige Huid

HEKA non-woven hechtpleister voor het vastzetten van kompressen of gaasjes. Zorg met de non-woven kleefpleister dat de huid intact blijft en geen irritatie wordt veroorzaakt. Hechtpleister verpakt op een beschermring met een lengte van 5 meter en een breedte van 5 meter.

Ontdek de Voordelen van Non-Woven hechtpleister

Bent u op zoek naar hoogwaardige kleefpleister die geschikt is voor zelfs de meest gevoelige huid? Zoek niet verder! Met de HEKA Non-Woven Hechtpleister heeft u de perfecte oplossing in handen. Of het nu gaat om het vastzetten van verbanden, beschermen van wonden of zorgen voor een betrouwbare hechting, deze non-woven kleefpleister biedt ongeëvenaarde voordelen voor zowel professionals als particulieren. De hechtpleister is ook uitermate geschikt voor het vastzetten van een katheter, canule of sonde.

Waarom kiezen voor HEKA Non-Woven hechtpleister?

  1. Geschikt voor Gevoelige Huid: Deze non-woven hechtpleister is speciaal ontworpen met de gevoelige huid in gedachten. De hypoallergene kleefstof zorgt voor een veilige en comfortabele hechting, zonder huidirritatie te veroorzaken.
  2. Betrouwbare Hechting: Of u nu een klein wondje behandelt of een groter verband moet aanbrengen, HEKA kleefpleister biedt betrouwbare hechting die de hele dag blijft zitten. Dit zorgt voor gemoedsrust, wetende dat uw verbanden op hun plaats blijven.
  3. Flexibel en Comfortabel: De non-woven constructie van deze hechtpleister maakt het niet alleen flexibel, maar ook zeer comfortabel om te dragen. Het past zich aan de contouren van het lichaam aan en belemmert de bewegingsvrijheid niet.
  4. Luchtdoorlatendheid: Goede luchtcirculatie is essentieel voor een snel en gezond herstel. HEKA Non-Woven Hechtpleister bevordert de luchtdoorlatendheid, waardoor de huid kan ademen en het risico op infecties wordt verminderd.

Hoe gebruik ik HEKA Non-Woven hechtpleister?

Het gebruik van deze non-woven kleefpleister is eenvoudig en efficiënt. Volg deze stappen voor het beste resultaat:

  • Bereid de Huid Voor: Zorg ervoor dat het gebied schoon en droog is voordat u de hechtpleister aanbrengt. Dit zorgt voor een optimale hechting.
  • Meet en Knip Op Maat: Gebruik een verbandschaar om de benodigde lengte van de hechtpleister af te knippen. Zorg ervoor dat u voldoende pleister hebt om het volledige verband of de wond te bedekken.
  • Aanbrengen en Drukken: Verwijder voorzichtig het beschermende papier van de kleefzijde en breng de pleister aan op de huid. Druk lichtjes aan om een stevige hechting te verzekeren. Controleer en Vervang:
  • Controleer regelmatig of de pleister nog steeds goed vastzit, vooral als u het gebruikt op bewegende delen van het lichaam. Vervang indien nodig voor optimale hygiëne en effectiviteit.

Kortom, als u op zoek bent naar een non-woven hechtpleister die geschikt is voor de gevoelige huid, betrouwbare hechting biedt en comfortabel te dragen is, dan is de HEKA Non-Woven Hechtpleister de juiste keuze voor u. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van deze hoogwaardige kleefpleister die voldoet aan al uw wondverzorgingsbehoeften.

Specificate Heka PL0033 non-woven hechtpliester 5 m x 5 cm

  • Breedte hechtpleister: 5 cm
  • Lengte hechtpleister: 5 meter
  • Inhoud: 12 stuks
  • HEKA artikelnummer: PL0033
  • ZI-nummer: 15392511
Fabrikant
van Heek Medical
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Hechtpleister
Prijs
€ 50,00 - € 74,99
Inhoud
12 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: