Brandblusser Vlam Vinyl sticker 20 x 20 cm

Brandblusser Vlam Vinyl sticker 20 x 20 cm

150.3332.26
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 1,65
Inclusief BTW
€ 1,36 excl. BTW

De Brandblusser Vlam Vinyl sticker 20x20cm is een sticker die u verteld waar de Brandblusser is.

 

Brandblusser vlam pictogram kopen? Voldoe aan de laatste veiligheidsnormen

Waarom zou u een brandblusser vlam pictogram overwegen? Het brandblusser vlam pictogram is ontworpen volgens de laatste veiligheidsnormen en biedt een duidelijke visuele aanduiding van de locatie van brandblussers. Het is van vitaal belang om te voldoen aan de laatste normen om de veiligheid van uw werknemers en bezoekers te waarborgen en te zorgen voor een snelle reactie bij brand.

Waarom een brandblusser vlam pictogram?

Een brandblusser vlam pictogram is essentieel om de aanwezigheid van brandblussers aan te geven en werknemers en bezoekers te helpen bij het snel lokaliseren ervan. In noodsituaties kan elke seconde het verschil maken tussen het succesvol bestrijden van brand en het uitbreiden van de vlammen. Met een duidelijk en goed zichtbaar brandblusser vlam pictogram kunnen mensen snel en doeltreffend handelen en de juiste brandblusser gebruiken om de brand te bestrijden.

Het brandblusser logo is internationaal erkend en begrepen, waardoor het in noodsituaties direct herkenbaar is. Dit minimaliseert verwarring en paniek en vergroot de kans op een succesvolle brandbestrijding.

Gebruiksvriendelijke brandblusser stickers en borden

Onze brandblusser stickers en borden zijn ontworpen om op te vallen en gemakkelijk te begrijpen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en materialen, geschikt voor binnen- en buitengebruik. De borden zijn duurzaam en bestand tegen weersinvloeden, waardoor ze lang meegaan en hun helderheid behouden.

Plaats onze brandblusser stickers op muren, deuren, trappenhuizen of andere goed zichtbare locaties om de aanwezigheid van brandblussers aan te geven. Dit zorgt ervoor dat werknemers en bezoekers altijd op de hoogte zijn van de locatie van brandblussers en snel kunnen handelen in noodsituaties.

Kies de juiste brandblusser

Wij bieden verschillende soorten brandblussers aan, waaronder brandblusser schuim, brandblusser poeder en brandblusser CO2. Het is van cruciaal belang om de juiste brandblusser te kiezen op basis van het type brand dat kan optreden in uw specifieke omgeving. Zorg ervoor dat uw werknemers getraind zijn in het correct gebruik van de brandblussers en dat deze regelmatig worden geïnspecteerd om optimale prestaties te garanderen.

Investeer in brandveiligheid

Brandveiligheid is van het grootste belang voor uw bedrijf en iedereen die uw pand betreedt. Door te investeren in hoogwaardige brandblusser vlam pictogrammen, voldoet u aan de laatste veiligheidsnormen en draagt u bij aan een veiligere werkomgeving voor iedereen.

Bestel vandaag nog onze brandblusser vlam pictogrammen en zorg voor een optimale brandveiligheid in uw pand.

Kenmerken

  • Kleuren: rood en wit
  • Materiaal: Vinyl
  • Zelfklevend
  • Afmetingen: Breedte= 20cm x Lengte 20cm
Kleur
Rood
Materiaal
Vinyl
Afmeting
20 x 20 cm
Fabrikant
MHCI Products
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: