Poederblusser Gloria 6KG

Poederblusser Gloria 6KG

BB.25.0130
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 63,05
Inclusief BTW
€ 52,11 excl. BTW

De Brandblusser Poeder 6KG GLORIA 1/ST is een poederblusser van het merk Gloria. 

 

Poederblusser Gloria Kopen? Maximale Veiligheid voor Kantoor en Thuis!

Overweegt u een poederblusser te kopen? Kies dan voor de betrouwbare Gloria poederblusser van 6 kg. Gloria is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige brandblussers. Met een Gloria 6 kg poederblusser kunt u met vertrouwen optreden in geval van een brandincident op kantoor of thuis.

Wanneer Heeft u een 6KG Poederblusser Nodig?

Een 6 kg poederblusser is ideaal voor gebruik op kantoor, in werkplaatsen, magazijnen en andere ruimtes waar brandgevaar kan optreden. Deze blusser is geschikt voor het bestrijden van branden in vaste stoffen, vloeistoffen en gassen. Met een capaciteit van 6 kg heeft deze blusser voldoende blusmiddel om een kleine tot middelgrote brand effectief te bestrijden.

Waarom een Gloria Brandblusser?

Gloria is een toonaangevend merk op het gebied van brandblussers en staat garant voor maximale veiligheid. De Gloria poederblussers zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen aan alle wettelijke eisen voor brandblussers. Ze zijn voorzien van een eenvoudige bediening, waardoor iedereen ze gemakkelijk kan hanteren in noodsituaties.

Maximale Veiligheid voor Kantoor en Thuis

De Brandblusser Poeder 6KG GLORIA 1/ST is een universeel inzetbare poederblusser van het merk Gloria. De poederblusser is geschikt voor branden van brandklassen A,B en C. Dat maakt de blusser dus geschikt voor Vaste-, vloeistof- en gasbranden. De blusser is niet geschikt voor plekken waar bij geen bijkomende schade mag vallen. De drukhouder van de poederblusser is gemaakt van kwaliteitsstaal. De buitenzijde is voorzien van een weerbestendige en milieuvriendelijke 100% polyester-harscoating. Het ventielhuis is van messing en heeft een manometer. De Poederblusser beschikt over een houder voor de spuitmond. Ook zit er een wandbeugel bij. De blusser is eenvoudig te bedienen.

Specificaties

  • Gewicht: 6KG
  • Brandklasse: A-B-C
  • Hoogte: 48,6 cm
  • Diameter: 15 cm
  • Gewicht: 9,1 KG
  • Geschikt voor: Kantoren, magazijn & thuis
  • Hoge bluskracht
  • Lange spuitduur van 18 seconden
  • Blusrating 43A / 233B
  • Materiaal: Metaal
Blusrating
43A / 233 B
Kleur
Rood
Fabrikant
Gloria
BTW
21%
Wandhouder
Ja
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Blusstof & Brandklasse
Poeder (ABC)
Prijs
€ 50,00 - € 74,99
Inhoud
6 KG

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: