Vingerbob HACCP Blauw 100 stuks

Vingerbob HACCP Blauw 100 stuks

VB.20.0205
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 22,08
Inclusief BTW
€ 20,26 excl. BTW
De innovatieve structuur zorgt binnen enkele seconden voor een effectieve fixatie van een .........

 

Vingerbobs Blauw Kopen - Hygiënische bescherming in de voedingsindustrie

Bent u actief in de voedingsindustrie en op zoek naar effectieve wondverzorging en bescherming? Overweeg dan om blauwe vingerbobs aan te schaffen. 

Heeft u last van een sneetje of kleine verwonding rondom de vingers en brengt u daarna een pleister aan maar bent u daarna toch bang om de pleister te verliezen? Met een vingerbob wordt ervoor gezorgd dat de pleister correct blijft zitten en niet loslaat van de huid. Wordt er gewerkt in de voedselindustrie of horeca? Zorg er dan voor dat de blauwe HACCP versie gebruikt gewordt.

In de wereld van Eerste hulp verlening & Bedrijfshulpverling worden de vingerbobs ook wel fingerlinge, vingerband of fingerbob genoemd. Zorg ervoor dat het watten altijd aanwezig is bij elke sportvereniging of school. Zorg ervoor dat het vingerverband altijd aanwezig is in de EHBO koffer of verbanddoos en dat de inhoud compleet is en jaarlijks gecontroleerd wordt.+

Voordelen van een vingerbob in de voedingsindustrie

Blauwe vingerbobs bieden een reeks voordelen die cruciaal zijn voor hygiëne en wondverzorging in de voedingsindustrie:

 1. HACCP-conformiteit: In overeenstemming met de HACCP-richtlijnen (Hazard Analysis and Critical Control Points) helpen blauwe vingerbobs om een hygiënische omgeving te behouden en kruisbesmetting te voorkomen.

 2. Zichtbaarheid: De blauwe kleur van de vingerbobs is opvallend en gemakkelijk te herkennen, waardoor eventuele losgeraakte deeltjes snel kunnen worden opgemerkt en vermeden.

 3. Veiligheid en Bescherming: Blauwe vingerbobs beschermen wonden en verband op een hygiënische manier, waardoor de integriteit van voedselproducten wordt gewaarborgd.

Waar worden blauwe vingerbobs gebruikt?

Blauwe vingerbobs worden veelvuldig gebruikt in de voedingsindustrie, zoals:

 1. Voedselbereiding: In keukens, restaurants en voedselverwerkingsfaciliteiten dragen werknemers blauwe vingerbobs om te voorkomen dat verbanddeeltjes in het voedsel terechtkomen.

 2. Catering: Bij evenementen en cateringdiensten zorgen blauwe vingerbobs ervoor dat voedsel hygiënisch wordt behandeld en geserveerd.

 3. Productie en Verpakking: In fabrieken waar voedsel wordt verpakt, voorkomen blauwe vingerbobs dat wonden verontreinigingen kunnen veroorzaken.

 4. Latexvrij

Bestel nu uw blauwe vingerbobs

Kies voor hygiënische bescherming en voldoe aan de strikte normen van de voedingsindustrie met onze blauwe vingerbobs. Of u nu in een keuken werkt, voedsel bereidt of cateringdiensten levert, blauwe vingerbobs zijn uw partner in hygiënische wondverzorging. Bestel vandaag nog en geniet van de voordelen van zichtbare bescherming en naleving van HACCP-richtlijnen. Ga voor veiligheid, ga voor hygiëne, kies voor onze blauwe vingerbobs.

Het vingerverband wordt gebruikt voor bijvoorbeeld wondjes op de vinger zodat er geen vervuiling ontstaat of bescherming tegen besmetting. Denk hier bijvoorbeeld voor werk in de Horeca om een pleister op zijn plek te houden.

Specificatie Vingerbob HACCP Blauw

 • Inhoud: 100 Stuks
 • Kleur: Blauw
 • Verkrijgbaar in verschillende eenheden en maten
 • Merk: MHCI products
Materiaal
Katoen
Viscose
Fabrikant
van Heek Medical
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
100 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: