Poederblusser Flameline 1 KG ABC

Poederblusser Flameline 1 KG ABC

FL.10.0107
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 17,94
Inclusief BTW
€ 14,83 excl. BTW

 

Poederblusser of Poederblusser Flameline Kopen? Kies voor Maximale Veiligheid!

Twijfelt u tussen een gewone poederblusser en de Poederblusser Flameline? Kies voor maximale veiligheid en ga voor de Flameline brandblusser van 1 kg. Deze compacte blusser is een uitstekende keuze voor gebruik thuis of in voertuigen.

Wanneer Heeft u een 1KG Poederblusser Nodig?

De 1 kg poederblusser is ideaal voor kleinere ruimtes, zoals een kantoor, auto, camper of boot. Het is een handige blusser om snel te kunnen ingrijpen bij kleine brandjes. De Flameline poederblusser van 1 kg heeft een snelle bluswerking en is geschikt voor het bestrijden van branden in vaste stoffen, vloeistoffen en gassen.

Waarom een Flameline Brandblusser?

De Flameline brandblussers zijn van hoge kwaliteit en staan bekend om hun betrouwbaarheid. Ze voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn voorzien van een CE-markering. De Flameline poederblussers zijn uitgerust met een manometer, waarmee u eenvoudig kunt controleren of de blusser nog op druk is. Dit zorgt voor een langere levensduur en betrouwbaarheid op lange termijn.

Maximale Veiligheid voor Kantoor en Thuis

Met de Flameline poederblusser van 1 kg kunt u snel en effectief handelen bij een beginnende brand. Deze compacte blusser is gemakkelijk te hanteren en neemt weinig ruimte in beslag. Plaats de Flameline poederblusser op strategische plekken, zoals in de keuken, werkruimte of auto, en wees voorbereid op noodsituaties.

Kies voor maximale veiligheid en bescherming van uw kantoor, huis of voertuig met de Flameline brandblusser van 1 kg. Investeer in uw gemoedsrust en die van anderen door te kiezen voor deze betrouwbare en krachtige poederblusser.

Poederblussers zijn inzetbaar in de brandklasse ABC, voor vloeistof-, vaste stof- en gasbranden. De poederblusser van 1 kg heeft een spuitduur van 12 seconden en een spuitbereik van 2 meter. Deze poederblusser van 1 kg wordt het meest door particulieren en bedrijven aangeschaft.

De poeder brandblusser is heel geschikt voor kleine ruimten, zonder kostbare apparatuur. Het blusmiddel in een poederblusser veroorzaakt nevenschade, waardoor elektrische apparatuur onbruikbaar wordt. Gebruik de sproeiblusser bij kleine branden in magazijnen of op buitenlocaties. Poederblussers zijn vorstbestendig.

Specificaties

  • Gewicht: 1KG
  • Brandklasse: A-B-C
  • Hoogte: 36 cm
  • Diameter: 8,5 cm
  • Geschikt voor: personenautos, vrachtwagens, thuis
  • Hoge bluskracht
  • Blusrating 8 A / 34 B
  • Materiaal: Metaal
Blusrating
8 A / 34 B
Kleur
Rood
Fabrikant
Flameline
BTW
21%
Wandhouder
Ja
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Blusstof & Brandklasse
Poeder (ABC)
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
1000ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: