Arazon Stick 5.75g

Arazon Stick 5.75g

350.623468
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 7,51
Inclusief BTW
€ 6,89 excl. BTW

 

Waarom Arazon Stick 5.75g gebruiken?

Effectieve bescherming tegen insectenbeten

Arazon Stick 5.75g is een krachtige insectenwerende stick die u effectief beschermt tegen insectenbeten. De actieve ingrediënten vormen een beschermende laag op uw huid en houden muggen, teken en andere vervelende insecten op afstand. Hierdoor kunt u genieten van buitenactiviteiten zonder gestoord te worden door jeukende en pijnlijke beten.

Langdurige bescherming

Een van de voordelen van Arazon Stick 5.75g is de langdurige bescherming. Slechts één toepassing kan tot wel 8 uur lang bescherming bieden, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het constant opnieuw aanbrengen van insectenwerende middelen.

Handige stickvorm

Arazon Stick 5.75g wordt geleverd in een handige stickvorm, waardoor het gemakkelijk is aan te brengen op de huid. De stick glijdt soepel over de huid en laat geen vettig of plakkerig gevoel achter. Het is handig om mee te nemen tijdens uw buitenavonturen.

Geschikt voor het hele gezin

Arazon Stick 5.75g is geschikt voor het hele gezin, inclusief volwassenen en kinderen. Het is een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar effectieve bescherming tegen insectenbeten.

Wanneer Arazon Stick 5.75g gebruiken?

Arazon Stick 5.75g kan worden gebruikt wanneer u zich buiten bevindt, vooral in gebieden waar insectenbeten veel voorkomen. Breng de stick gelijkmatig aan op de onbedekte delen van uw huid, zoals armen en benen, voordat u naar buiten gaat. Vermijd contact met ogen, mond en open wonden. Het wordt aanbevolen om Arazon Stick 5.75g opnieuw aan te brengen na het zwemmen of overmatig zweten, aangezien dit de beschermingsduur kan verminderen. Volg altijd de instructies op de verpakking voor de juiste toepassing en frequentie. Kortom, Arazon Stick 5.75g biedt effectieve bescherming tegen insectenbeten. Het heeft een langdurige werking, handige stickvorm en is geschikt voor het hele gezin. Gebruik Arazon Stick 5.75g tijdens buitenactiviteiten en volg de instructies voor een optimale werking. Geniet van uw tijd buiten zonder gestoord te worden door vervelende insectenbeten.

Samenstelling:
Werkzame stoffen: tripelennaminehydrochloride (20 mg/g)
Hulpstoffen: cetostearylalcohol, natriumedetaat, emulgerende was, propyleenglycol (E1520), vaseline, water

Dosering
Wrijf de aangedane huid goed in met Azaron, zo nodig herhalen.
U mag Azaron niet langer dan 14 dagen gebruiken zonder een arts te raadplegen.
Raadpleeg een arts indien de verschijnselen verergeren of binnen 14 dagen niet verbeteren.
In geval u bemerkt dat Azaron te sterk of juist te weinig werkt, raadpleeg dan uw arts of apotheker.

Type
Crème
Fabrikant
Azaron
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
5.75 gram

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: