Brandwondengel sachets 3,5gr 20 stuks

Brandwondengel sachets 3,5gr 20 stuks

500.0090
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 7,80
Inclusief BTW
€ 7,16 excl. BTW
De gel bestaat voor meer dan 90% uit water en het kompres werkt als een hittegeleider, die de hit.........

 

Brandwondengel sachets kopen? Ontdek wanneer je brandwondengel nodig hebt en welke brandwondengel geschikt is voor brandwonden. Gebruik Burncare brandwondenproducten voor effectieve brandwondverzorging.

Ben je op zoek naar brandwondengel sachets? Bij ons kun je hoogwaardige brandwondengel sachets kopen, een essentieel product voor de verzorging van brandwonden. In deze tekst leggen we uit wanneer je brandwondengel nodig hebt en welke brandwondengel geschikt is voor brandwonden. Maak gebruik van de uitstekende kwaliteit van Burncare brandwondenproducten voor effectieve brandwondverzorging.

Wanneer heb ik brandwondengel nodig?

Brandwondengel is nuttig in geval van brandwonden van de eerste en tweede graad. Deze gel helpt bij het verminderen van pijn, het bevorderen van genezing en het voorkomen van infecties. Het is belangrijk om de brandwond zo snel mogelijk te koelen met lauw stromend water gedurende ten minste 10 minuten voordat je de brandwondengel aanbrengt. Het aanbrengen van de gel zorgt voor een verkoelend en kalmerend effect, en helpt de pijn te verlichten.

Welke brandwondengel is goed voor brandwonden?

Als het gaat om brandwondengel, is Burncare een uitstekende keuze. Burncare brandwondengel is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van brandwonden. Het bevat natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera, dat bekend staat om zijn kalmerende en helende eigenschappen. De gel heeft een verkoelend effect, vermindert de pijn en bevordert het genezingsproces. Bovendien heeft Burncare brandwondengel een antibacteriële werking, waardoor het risico op infecties wordt verminderd. De sachets zijn individueel verpakt, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken en hygiënisch zijn.

Met Burncare brandwondengel sachets ben je altijd goed voorbereid op het behandelen van brandwonden. Of het nu thuis, op het werk of onderweg is, deze handige sachets zijn gemakkelijk mee te nemen en direct beschikbaar wanneer je ze nodig hebt. De gel kan direct op de brandwond worden aangebracht en is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

Kies voor Burncare brandwondengel sachets en verzeker jezelf van hoogwaardige brandwondverzorging. Bestel vandaag nog en zorg dat je altijd een brandwondengel sachet bij de hand hebt voor snelle en effectieve behandeling van brandwonden.

De gel bestaat voor meer dan 90% uit water en het kompres werkt als een hittegeleider, die de hitte vervolgens uit de brandwond haalt.
Door de transparante gel is de ernst van de wond goed te beoordelen. Bovendien is de gel gemakkelijk met water af te spoelen.
Deze set is ideaal voor grote brandwonden en voor plaatsen waar geen schoon, koel water aanwezig is of tijdens vervoer van slachtoffers

  • Effectieve koeling tot 2 uur lang
  • Verlicht de pijn snel
  • Bevordert de genezing
  • Helpt infectie voorkomen
  • Kleeft niet aan de wond
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Kan op verbrande kleding geplaatst worden
  • 3,5 gram per sachet

 

Fabrikant
Burncare
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
20 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: