Azaron Creme 10g

Azaron Creme 10g

350.623469
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,50
Inclusief BTW
€ 5,96 excl. BTW
Azaron Crème Als er toch sprake is van een insectenbeet dan is er de vertrouwde Az.........

 

Waarom Azaron Crème gebruiken?

Snelle en effectieve verlichting van jeuk

Azaron Crème verpakt per 10 gr.  is een krachtige jeukstillende crème die snelle en effectieve verlichting biedt bij jeuk veroorzaakt door insectenbeten, zoals muggenbeten of beten van andere insecten. De actieve ingrediënten in Azaron werken direct op de jeukende huid en verminderen de drang om te krabben, waardoor u snel verlichting kunt ervaren.

Lange werking

Een van de voordelen van Azaron Crème is de lange werking. Na het aanbrengen blijft de crème langdurig actief, waardoor u gedurende langere tijd kunt genieten van de jeukverlichting zonder herhaaldelijk opnieuw aan te brengen.

Koelt en kalmeert de huid

Azaron Crème heeft een verkoelend effect op de huid, wat helpt om de irritatie en roodheid rondom de insectenbeet te verminderen. Dit zorgt voor een kalmerend gevoel en bevordert het herstel van de huid.

Handige tubevorm

Azaron Crème wordt geleverd in een handige tubevorm, waardoor het gemakkelijk is om de crème aan te brengen op de betreffende huidgebieden. De tube is compact en gemakkelijk mee te nemen, zodat u altijd verlichting bij de hand heeft wanneer dat nodig is.

Wanneer Azaron Crème gebruiken?

Azaron Crème kan worden gebruikt bij jeuk veroorzaakt door insectenbeten, zoals muggenbeten, wespensteken of beten van andere insecten. Breng de crème aan op de jeukende huid en wrijf zachtjes in totdat deze volledig is geabsorbeerd. Het is raadzaam om Azaron Crème 10 GR. zo snel mogelijk na de insectenbeet aan te brengen om de jeuk snel te verlichten. Gebruik de crème niet op open wonden, slijmvliezen of ernstig beschadigde huid. Raadpleeg een arts als de jeuk aanhoudt, verergert of als er tekenen zijn van een allergische reactie. Kortom, Azaron Crème 10 GR. biedt snelle en effectieve verlichting bij jeuk veroorzaakt door insectenbeten. Het heeft een langdurige werking en verkoelend effect, en wordt geleverd in een handige tubevorm. Gebruik Azaron Crème 10 GR. direct na een insectenbeet voor optimale jeukverlichting. Zorg ervoor dat u altijd een tube Azaron Crème bij de hand heeft voor onmiddellijke verlichting wanneer u het nodig heeft.

Samenstelling:
Werkzame stoffen: tripelennaminehydrochloride (20 mg/g)
Hulpstoffen: cetostearylalcohol, natriumedetaat, emulgerende was, propyleenglycol (E1520), vaseline, water

Dosering
Wrijf de aangedane huid goed in met Azaron, zo nodig herhalen.
U mag Azaron niet langer dan 14 dagen gebruiken zonder een arts te raadplegen.
Raadpleeg een arts indien de verschijnselen verergeren of binnen 14 dagen niet verbeteren.
In geval u bemerkt dat Azaron te sterk of juist te weinig werkt, raadpleeg dan uw arts of apotheker.

Type
Crème
Fabrikant
Azaron
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
10 gram

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: