3M Tegaderm + Pad transparant verband 5 x 7 cm 5 stuks
3M Tegaderm + Pad transparant verband 5 x 7 cm 5 stuks
3M Tegaderm + Pad transparant verband 5 x 7 cm 5 stuks
3M Tegaderm + Pad transparant verband...
3M Tegaderm + Pad transparant verband...
3M Tegaderm + Pad transparant verband...

3M Tegaderm + Pad transparant verband 5 x 7 cm 5 stuks

3M.3582PN
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 8,68
Inclusief BTW
€ 7,96 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
15 10% € 13,01
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
15 10% € 7,81
 

Tegaderm Transparant + Pad kopen? Ontdek de voordelen van 3M Tegaderm 3582PN

Op zoek naar een steriel verband dat comfort, bescherming, en gemak biedt? De 3M Tegaderm 3582PN Transparant Verband met pad is de ideale oplossing voor jou. Dit alles-in-een verband combineert gebruiksgemak met effectieve wondverzorging, waardoor het een must-have is in elke medische kit.

Wanneer gebruik ik 3M Tegaderm 3582PN transparant verband?

Tegaderm 3582PN is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor zowel professionals in de gezondheidszorg als voor thuisgebruik. Hier zijn enkele situaties waarin dit verband ideaal is:

  • Voor snelle en effectieve wondverzorging: Het alles-in-een ontwerp vermindert de aanbrengtijd, wat vooral handig is in noodsituaties of voor snelle zorgbehoeften.
  • Wanneer waterdichte bescherming nodig is: Het verband biedt een waterdichte barrière, waardoor patiënten kunnen baden of douchen zonder het verband te hoeven verwijderen.
  • Voor pijnloze wondzorg: De unieke, niet-klevende pad kleeft niet aan de wond, waardoor het wondgenezingproces minder pijnlijk en traumatisch is.
  • Om de huid goed te laten ademen: De ademende film laat de huid normaal functioneren, met een goede uitwisseling van waterdamp en zuurstof, essentieel voor een gezonde wondgenezing.
  • Voor langdurig comfort: Het verband is comfortabel, makkelijk aan te brengen, en rekt met de huid mee, wat bijdraagt aan een langere draagtijd.

Voordelen van Tegaderm Transparant + Pad

  1. Makkelijk en Snel in Gebruik: Dit alles-in-een verband is ontworpen om de aanbrengtijd te minimaliseren, wat het een handige keuze maakt voor zowel professionele als persoonlijke wondzorg.

  2. Waterdichte Bescherming: De mogelijkheid om te baden of douchen zonder het verband te verwijderen, biedt een aanzienlijk voordeel voor het comfort en de hygiëne van de patiënt.

  3. Pijnloze Verzorging: De niet-klevende pad minimaliseert pijn en trauma bij het wisselen van het verband, wat bijdraagt aan een aangenamere wondverzorgingservaring.

  4. Ademend voor Huidgezondheid: De film laat de huid ademen, wat cruciaal is voor een snelle en gezonde genezing.

  5. Langdurig Draagcomfort: Door de flexibiliteit en het comfort van het verband is het geschikt voor langdurig gebruik, wat zorgt voor minder frequent wisselen en dus meer gemak.

3M Tegaderm 3582PN bestellen?

Met 3M Tegaderm 3582PN Transparant Verband kies je voor een betrouwbare, comfortabele en praktische oplossing voor wondverzorging. Of je nu herstelt van een operatie, een kleine verwonding behandelt of professionele medische zorg biedt, Tegaderm biedt de kwaliteit en het comfort dat je nodig hebt.

Kies voor het gemak, de veiligheid, en het comfort van 3M Tegaderm 3582PN Transparant Verband met pad. Dit innovatieve verband biedt een geavanceerde oplossing voor een breed scala aan wondverzorgingsbehoeften. Of je nu in de gezondheidszorg werkt of op zoek bent naar effectieve wondzorg voor thuis, Tegaderm is de ideale keuze. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de voordelen van dit hoogwaardige verband!

Productspecificaties Tegaderm 3582PN transparant verband

  • 3M artikelnummer: 3582PN
  • Artikelreferentie 3M: 7100301287
  • Inhoud: 5 stuks
  • Afmeting transparante verband: Breedte x lengte: 5 x 7 cm
Merk
Tegaderm
Kleur
Transparant
Fabrikant
3M
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
5 Stuks

Bijbehorende producten