3M Coban zelfhechtend zwachtel 2,5 cm...

3M Coban zelfhechtend zwachtel 2,5 cm x 4,5 m

3M.2081T
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 2,44
Inclusief BTW
€ 2,24 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
24 10% € 5,86
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
24 10% € 2,20
 

3M Coban zelfklevend verband kopen?

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en efficiënt zelfklevend verband? Dan is de 3M Coban 2081-T zelfklevend zwachtel precies wat je nodig hebt.

Waarom kiezen voor Coban 2081-T zelfklevend zwachtel?

Het 3M Coban zelfklevend verband is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken verband. Dit zelfklevende windsel van 3M is ontworpen met jouw comfort en gemak in gedachten.

Latexvrij voor gevoelige huid Een van de grootste voordelen van de Coban 2081-T zwachtel is dat het volledig latexvrij is. Dit betekent dat je geen zorgen hoeft te maken over allergische reacties, vooral als je een gevoelige huid hebt.

Handige Afmetingen voor diverse toepassingen De afmetingen van dit zelfklevende verband zijn ideaal: een handige rol van 2,5 cm breed en 4,5 m lang. Het is groot genoeg voor de meeste toepassingen, maar compact genoeg om gemakkelijk op te bergen in je EHBO-kit.

Makkelijk op maat te knippen Je kunt het Coban zelfklevend verband eenvoudig op de gewenste maat knippen. Dit maakt het uiterst handig voor verschillende situaties, of je nu een klein kompres moet fixeren of een groter stuk verband nodig hebt voor een drukverband.

Geschikt voor diverse verwondingen

Het Coban 2081-T zelfklevend zwachtel is bijzonder geschikt voor het aanleggen van drukverbanden. Het biedt de nodige ondersteuning en compressie, essentieel voor het herstelproces bij blessures.

Dit zelfklevende windsel is ook ideaal voor het fixeren van kompressen op wonden, waardoor deze veilig en hygiënisch afgedekt blijven. Bovendien biedt het ondersteuning aan gewrichten tijdens sportactiviteiten of na blessures, wat het een veelzijdige optie maakt voor sporters en actieve mensen.

De 3M Coban 2081-T zelfklevend zwachtel is een topkeuze voor wie op zoek is naar een veelzijdig, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar zelfklevend verband. Zijn latexvrije samenstelling, handige afmetingen en gemak bij het op maat knippen maken het tot een essentieel onderdeel van elke EHBO-kit. Of je nu een sporter bent, een actieve levensstijl hebt, of gewoon voorbereid wilt zijn op kleine ongelukken, het Coban zelfklevend verband van 3M is de perfecte keuze.

Productspecificaties 3M Coban 2081T zelfklevend verband

  • Inhoud: 1 rol
  • Afmeting: 2,5 cm x 4,5 m
  • 3M artikelnummer: 2081T
  • 3M artikelreferentie: 7100269887
Soort Windsel
Zelfklevend
Merk
Coban
Kleur
Bruin
Fabrikant
3M
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: