Oogkompres 7,2cm x 5,6cm 5 stuks
Oogkompres 7,2cm x 5,6cm 5 stuks
Oogkompres 7,2cm x 5,6cm 5 stuks
Oogkompres 7,2cm x 5,6cm 5 stuks

Oogkompres 7,2cm x 5,6cm 5 stuks

250.0200.05
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 1,91
Inclusief BTW
€ 1,75 excl. BTW

Met een oogkompres kunt u uw oogbeschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Verpakt per 5 stuks.

 

Oogkompres kopen? Verzorg je ogen met zorg!

Wat is een oogkompres?

Een oogkompres is een zacht en absorberend verbandmiddel dat speciaal is ontworpen voor het verzorgen van oogletsels en oogoperaties. Het kompres is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat niet pluist en geen irritatie veroorzaakt aan de gevoelige huid rondom de ogen. Een oogkompres biedt bescherming en bevordert een snel herstel van oogwonden, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor elke EHBO-kit.

Hoe gebruik ik een oogkompres?

Het gebruik van een oogkompres is eenvoudig en effectief:

 1. Oogwond reinigen: Voordat je het oogkompres aanbrengt, reinig je voorzichtig de oogwond met een oogspoelfles om eventuele verontreinigingen te verwijderen.
 2. Aanbrengen van het kompres: Plaats het oogkompres voorzichtig over het gewonde oog en zorg ervoor dat het goed op zijn plaats zit. Het kompres moet de oogwond volledig bedekken.
 3. Vastzetten: Bevestig het oogkompres stevig met een hechtpleister, zodat het niet verschuift of losraakt.
 4. Verzorgen van een oogpleister: Als je een oogpleister gebruikt voor het afdekken van een oog, controleer dan regelmatig of het kompres schoon en droog is. Vervang het oogkompres indien nodig voor optimale hygiëne en genezing.

Hoe maak ik mijn ogen goed schoon?

Het schoonmaken van je ogen is van essentieel belang voor het voorkomen van infecties en het bevorderen van een snel herstel. Hier zijn een paar tips voor het reinigen van je ogen:

 • Gebruik een oogspoelfles: Bij oogletsels spoel je je ogen voorzichtig met een oogspoelfles om vuil en verontreinigingen te verwijderen.
 • Gebruik oog gaasjes: Voor het reinigen van gevoelige ooggebieden kun je zachte oog gaasjes gebruiken die speciaal zijn ontworpen voor dit doel.
 • Vermijd wrijven: Wrijf niet in je ogen, vooral niet als je een oogkompres of oogpleister draagt, om verdere irritatie te voorkomen.

Zorg goed voor je ogen en geef ze de juiste verzorging met onze hoogwaardige oogkompres. Of je nu een oogwond hebt opgelopen of een oogoperatie hebt ondergaan, ons oogkompres biedt de beste bescherming en ondersteuning voor een snel herstel. Bestel nu je oogkompres en voeg het toe aan je EHBO-voorraad voor een geruststellende zorg voor je ogen.

De oogkompressen zijn steriel verpakt. In de wereld van Eerste hulp verlening & Bedrijfshulpverling wordt het gaaskompres ook wel wondkompres, gaasjes, steriel gaas of wondgaas genoemd.

Specificaties

 • HEKA Artikelnr.: VA0913
 • ZI-Nummer: 15344584
 • Afmeting: 7,2 cm x 5,6 cm
 • Verpakt 5 stuks
 • Materiaal: 30% polyester en 70% viscose
Soort Kompres
Oogkompres
Steriliteit
Steriel
Aantal lagen
8-laags
Kleur
Wit
Materiaal
Polyester
Viscose
Afmeting
7,2 cm x 5,6 cm
Fabrikant
van Heek Medical
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
5 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: