Thermoval Flex Kind thermometer
Thermoval Flex Kind thermometer
Thermoval Flex Kind thermometer
Thermoval Flex Kind thermometer

Thermoval Flex Kind thermometer

HT.925051
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 10,82
Inclusief BTW
€ 8,94 excl. BTW
Kleur
  • Roze
  • Blauw

 

Thermoval kind thermometer: Snel en kindvriendelijk

Waarom kiezen voor de Thermoval kind thermometer?

Als ouder wilt u altijd het beste voor uw kind, vooral als het gaat om hun gezondheid. De Thermoval Kind thermometer biedt snelheid, precisie en gebruiksgemak, waardoor het de ideale keuze is voor het meten van de lichaamstemperatuur van uw kind.

Snel en efficiënt meten met een kindthermometer

  1. Korte meettijd: De Thermoval Kind thermometer is een elektronische koortsthermometer met een opmerkelijk korte meettijd van slechts ongeveer 10 seconden. Dit is ideaal voor ongeduldige kinderen en zorgt voor een stressvrije meting.
  2. Speciaal voor kinderen: Deze thermometer is ontworpen met kinderen in gedachten. Het extra grote digitale scherm maakt het gemakkelijk om de temperatuur af te lezen, zelfs voor de kleintjes.
  3. Handig akoestisch signaal: De Thermoval Kind thermometer heeft een akoestisch signaal dat aangeeft wanneer u de meting kunt starten en wanneer de meting is voltooid. Dit maakt het proces leuker voor uw kind en helpt hen te begrijpen wat er gebeurt.
  4. Praktische geheugenfunctie: Deze thermometer slaat de laatste meting op, zodat u de voortgang van de lichaamstemperatuur van uw kind kunt volgen. Dit is handig bij het delen van informatie met medische professionals.
  5. Duurzaam voor actieve kinderen: Kinderen zijn vaak actief en kunnen hun spullen laten vallen. Daarom is de Thermoval Kind thermometer waterdicht en schokbestendig, zodat deze bestand is tegen de avonturen van uw kind.
  6. Hygiënisch en veilig: Deze thermometer kan gemakkelijk worden ontsmet, wat essentieel is voor het waarborgen van de gezondheid van uw kind. U kunt erop vertrouwen dat het gebruik ervan veilig is.
  7. Langdurige energiebron: De Thermoval Kind thermometer wordt geleverd met een vervangbare longlife-batterij, zodat u altijd klaar bent voor het meten van de temperatuur van uw kind.

Kinderthermometer geschikt voor diverse meetmethoden

De Thermoval Kind thermometer is geschikt voor orale, axillaire (onder de oksel) en rectale metingen van de lichaamstemperatuur. Dit maakt het veelzijdig en geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

De Thermoval Kind thermometer is de perfecte keuze voor het meten van de lichaamstemperatuur van uw kind. Met zijn snelle meting, kindvriendelijke ontwerp en gebruiksgemak kunt u vertrouwen op de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid ervan. Zorg voor de gezondheid van uw kind met de Thermoval Kind thermometer en wees altijd goed voorbereid op eventuele temperatuurmetingen.

Productspecificaties Thermoval Kids thermometer

  • Hartmann artikelcode: 925051
  • Inclusief opbergdoos en gebruiksaanwijzing
  • Temperatuur worden weergegeven in °C
  • LCD display
  • Afneembaar batterijklep
  • 3 jaar garantie
Fabrikant
Hartmann
Garantie
3 Jaar
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Meting
Mondthermometer
Rectaal thermometer
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks
4052199218083

Bijbehorende producten