Veroval Baby infrarood thermometer
Veroval Baby infrarood thermometer
Veroval Baby infrarood thermometer
Veroval Baby infrarood thermometer
Veroval Baby infrarood thermometer
Veroval Baby infrarood thermometer

Veroval Baby infrarood thermometer

HT.925071
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 48,33
Inclusief BTW
€ 39,94 excl. BTW

 

Veroval Baby thermometer: De perfecte keuze voor ouders

Waarom kiezen voor de Veroval baby thermometer?

Als ouder is het van vitaal belang om de gezondheid van uw baby nauwlettend in de gaten te houden. De Veroval Baby thermometer biedt een eenvoudige en comfortabele manier om de temperatuur van uw baby te meten en zorgt ervoor dat uw baby de rustige slaap krijgt die hij of zij nodig heeft om beter te worden.

Geavanceerde Technologie van Hartmann

  1. Contactloze Meting: Met de Veroval Baby thermometer kunt u de temperatuur van uw baby meten zonder direct contact te maken. Dit zorgt voor comfort en hygiëne, vooral als uw baby slaapt.

  2. Snel en Efficiënt: De thermometer geeft binnen slechts 3 seconden een nauwkeurige meting. Dit betekent minder ongemak voor uw baby en snel resultaat voor u.

  3. Exacte Meting: Dankzij moderne infraroodtechnologie biedt de Veroval Baby thermometer een grote meetnauwkeurigheid. U kunt erop vertrouwen dat de meting betrouwbaar is.

  4. Meerdere Functies: Deze thermometer is niet beperkt tot het meten van de lichaamstemperatuur van uw baby. U kunt ook de temperatuur meten van objecten zoals babyvoeding, melkflesjes, badwater en de omgevingstemperatuur in de kamer van uw kind.

  5. Geruisloze Controle: U kunt de temperatuur van uw baby controleren terwijl hij slaapt, zonder hem wakker te maken. Dit zorgt voor ononderbroken slaap, wat essentieel is voor het herstel van uw baby.

  6. Handige Opslag: De Veroval Baby thermometer slaat automatisch de laatste 10 metingen op, zodat u het verloop van de koorts kunt volgen. Dit is waardevolle informatie om te delen met medische professionals.

  7. Optisch Koortsalarm: Voor extra gemoedsrust is de thermometer uitgerust met een optisch koortsalarm dat u waarschuwt als de temperatuur van uw baby te hoog is.

  8. Eenvoudige Bediening: De Veroval Baby thermometer is comfortabel en eenvoudig te bedienen. U hoeft geen ingewikkelde instructies te volgen.

  9. Duurzaamheid: De thermometer wordt geleverd in een handige opbergbox en is robuust gebouwd. Met 3 jaar garantie kunt u erop vertrouwen dat het een betrouwbare metgezel is voor de gezondheid van uw baby.

Geschikt voor baby's

De Veroval Baby thermometer is bij uitstek geschikt voor het meten van de temperatuur bij baby's. Het contactloze ontwerp, de snelle meting en de veelzijdigheid maken het de perfecte keuze voor ouders die het beste willen voor hun baby.

De voordelen van de Veroval Baby thermometer

Betrouwbaarheid gericht op de meting van temperatuur

Als ouder wilt u er zeker van zijn dat de temperatuurmeting van uw baby nauwkeurig is. De Veroval Baby thermometer biedt grote meetnauwkeurigheid dankzij moderne infraroodtechnologie. U kunt erop vertrouwen dat de meting betrouwbaar is en een nauwkeurige weergave geeft van de lichaamstemperatuur van uw baby.

Gemak en comfort met een baby thermometer

De Veroval Baby thermometer is ontworpen met het comfort van zowel uw baby als uzelf in gedachten. De contactloze meting zorgt voor hygiëne en minimaliseert ongemak voor uw baby. Met de snelle meting binnen 3 seconden hoeft u uw baby niet lang bezig te houden. Bovendien kunt u de temperatuur van uw baby controleren zonder hem of haar wakker te maken, dankzij de geruisloze controlefunctie. De Veroval Baby thermometer biedt meer dan alleen het meten van de lichaamstemperatuur van uw baby. U kunt ook de temperatuur meten van objecten zoals babyvoeding, melkflesjes, badwater en zelfs de omgevingstemperatuur in de kamer van uw kind. Dit maakt de thermometer een handig hulpmiddel voor ouders. Het bijhouden van de temperatuurgeschiedenis van uw baby is belangrijk bij het raadplegen van medische professionals. De Veroval Baby thermometer slaat automatisch de laatste 10 metingen op, zodat u het verloop van de koorts kunt volgen en deze gegevens kunt delen met uw arts of kinderarts.

Optisch koortsalarm 

Een verhoogde lichaamstemperatuur kan een teken zijn van ziekte of infectie bij uw baby. De Veroval Baby thermometer is uitgerust met een optisch koortsalarm dat u waarschuwt als de temperatuur van uw baby te hoog is. Hierdoor kunt u snel actie ondernemen en de gezondheid van uw baby beschermen. De Veroval Baby thermometer is ontworpen voor eenvoudige en comfortabele bediening. U hoeft geen ingewikkelde instructies te volgen om de thermometer te gebruiken. Dit maakt het een handig hulpmiddel voor drukke ouders.

Hartmann duurzaamheid 

Ouders hebben behoefte aan betrouwbare en duurzame producten. De Veroval Baby thermometer wordt geleverd in een handige opbergbox en is robuust gebouwd. Met 3 jaar garantie kunt u erop vertrouwen dat het een product is dat lang meegaat.

Wanneer is de Veroval Baby Thermometer geschikt?

De Veroval Baby thermometer is geschikt voor verschillende toepassingen:

  1. Met de baby in gedachten: Deze thermometer is speciaal ontworpen voor baby's en zorgt voor een comfortabele en nauwkeurige meting van hun lichaamstemperatuur.

  2. Babyvoeding: U kunt de temperatuur van babyvoeding meten om ervoor te zorgen dat het op de juiste temperatuur is voor uw baby om te consumeren.

  3. Melkflesjes: Zorg ervoor dat de melk in de flesjes van uw baby op de juiste temperatuur is om te voorkomen dat uw baby ongemak ervaart tijdens het voeden.

  4. Badwater: Controleer de temperatuur van het badwater om ervoor te zorgen dat het niet te heet of te koud is voor uw baby.

  5. Omgevingstemperatuur: U kunt zelfs de omgevingstemperatuur in de kamer van uw baby meten om ervoor te zorgen dat deze comfortabel is voor uw kleintje.

De Veroval Baby thermometer is een essentieel hulpmiddel voor ouders die de gezondheid van hun baby nauwlettend willen volgen. Met geavanceerde technologie, betrouwbaarheid en gebruiksgemak biedt deze thermometer gemoedsrust en gemak aan drukke ouders. Kies voor de Veroval Baby thermometer en zorg ervoor dat uw baby de slaap krijgt die hij of zij nodig heeft om beter te worden.

Productspecificaties Veroval Baby thermometer

  • Hartmann artikelcode: 925071
  • Inclusief opbergdoos en gebruiksaanwijzing
  • Temperatuur worden weergegeven in °C
  • LCD display
  • 3 jaar garantie
  • Functie voor het opslaan van de laatste 10 metingen
Kleur
Blauw
Grijs
Wit
Fabrikant
Hartmann
Garantie
3 Jaar
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Meting
Voorhoofdthermometer
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten