Behandeltafel - Verschillende kleuren
Behandeltafel - Verschillende kleuren
Behandeltafel - Verschillende kleuren
Behandeltafel - Verschillende kleuren

Behandeltafel - Verschillende kleuren

EK.30.0150W
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 393,25
Inclusief BTW
€ 325,00 excl. BTW

.........

Kleur
  • Zwart
  • Wit

 

Behandeltafel kopen? Optimaal comfort en functionaliteit voor diverse beroepen!

Waarom behandeltafel gebruiken?

Een behandeltafel is een onmisbaar hulpmiddel in diverse beroepen, waarbij het bieden van comfort aan cliënten of patiënten essentieel is. Of het nu gaat om fysiotherapie, massage, schoonheidsbehandelingen, chiropractie of medische consultaties, een behandeltafel biedt talloze voordelen voor zowel de zorgverlener als de ontvanger van de behandeling. Met een behandel tafel kun je cliënten gemakkelijk en veilig positioneren, waardoor je efficiënter kunt werken en optimale zorg kunt bieden. De stevige constructie en verstelbaarheid van de tafel zorgen ervoor dat cliënten zich ontspannen en comfortabel voelen tijdens de behandeling. Dit draagt bij aan een positieve behandelervaring en verhoogt de tevredenheid van je cliënten.

Behandeltafel nodig in welke beroepen?

Een behandeltafel is een waardevol meubelstuk voor een breed scala aan beroepen, waaronder: Fysiotherapeuten: Voor het uitvoeren van oefeningen en therapieën om herstel te bevorderen. Masseurs: Voor het bieden van ontspannende of therapeutische massages. Schoonheidsspecialisten: Voor het uitvoeren van gezichtsbehandelingen en lichaamsmassages. Chiropractors: Voor het uitvoeren van aanpassingen en manipulaties van de wervelkolom. Medische professionals: Voor het uitvoeren van onderzoeken en behandelingen. Alternatieve geneeskundigen: Voor het uitvoeren van diverse behandelingen, zoals acupunctuur. De behandeltafel is een veelzijdig meubelstuk dat is afgestemd op de specifieke behoeften van elk beroep. Inklapbare behandeltafels bieden extra functionaliteit en mobiliteit, waardoor ze ideaal zijn voor professionals die op verschillende locaties werken. Bij het inrichten van een EHBO kamer, zorg er ook voor dat er een EHBO kast, veldbed of AED aanwezig.

Kies voor de beste behandeltafel: inklapbare functionaliteit voor optimale flexibiliteit!

Bij het kopen van een behandeltafel is het belangrijk om te kiezen voor de beste kwaliteit en functionaliteit. Inklapbare behandeltafels zijn uitermate geschikt voor professionals die veel onderweg zijn of die hun behandelruimte flexibel willen inrichten. Een inklapbare behandeltafel is gemakkelijk te vervoeren en op te zetten, waardoor je snel kunt beginnen met de behandeling. Daarnaast biedt het inklapbare ontwerp de mogelijkheid om de behandelruimte vrij te maken wanneer deze niet in gebruik is. Bij de aanschaf van een behandeltafel is het belangrijk om te letten op verstelbaarheid, comfort en duurzaamheid. Een stevige constructie en zachte bekleding dragen bij aan een aangename behandelervaring voor je cliënten. Kies voor een behandeltafel die past bij jouw specifieke beroep en werkstijl, en ervaar het gemak en comfort van een hoogwaardige behandelomgeving. Behandeltafel kopen? Investeer in optimaal comfort en functionaliteit met onze inklapbare behandeltafels, ideaal voor diverse beroepen!

Specificaties

  • Breedte: 650 mm
  • Hoogte: 650 mm
  • Lengte: 1950 mm
  • Gewicht: 35 kg
  • Draagvermogen: 225 kg
  • De bijzonder goedkope oefenbank
  • Tweedelige hoofdsteun verstelbaar
  • Frame gepoedercoat RAL 9002, zonder dwarsstangen
  • Vulling dikte 50 mm

Let op: Dit ligbed heeft geen stelschroeven voor hoogtecompensatie! De papierrolhouder is niet inbegrepen!

Kleur
Wit
Zwart
Fabrikant
Servocare
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 300,00 >
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: