Evac Chair Evacuatiestoel MK5
Evac Chair Evacuatiestoel MK5
Evac Chair Evacuatiestoel MK5
Evac Chair Evacuatiestoel MK5
Evac Chair Evacuatiestoel MK5
Evac Chair Evacuatiestoel MK5
Evac Chair Evacuatiestoel MK5
Evac Chair Evacuatiestoel MK5

Evac Chair Evacuatiestoel MK5

N4 MK5
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 989,86
Inclusief BTW
€ 818,07 excl. BTW

 

Evac Chair kopen? Ontdek de Evac Chair MK5 en wanneer je een evac chair nodig hebt

Ben je op zoek naar een betrouwbare evacuatiestoel om mensen snel en veilig te evacueren bij noodsituaties? Dan is de Evac Chair MK5 de ideale oplossing. In deze tekst ontdek je alles over de Evac Chair MK5, wanneer je een evac chair nodig hebt en of een evacuatiestoel verplicht is. Ook behandelen we de vraag of je iemand kunt optillen met een evac chair. Zorg voor de veiligheid van iedereen in jouw pand en kies voor de Evac Chair MK5.

Evac Chair MK5: De ideale oplossing voor evacuatie

De Evac Chair MK5 is een evacuatiestoel die speciaal is ontworpen om mensen snel en veilig te evacueren bij noodsituaties, zoals brand of stroomuitval. Met de Evac Chair kun je personen in een zittende positie evacueren via trappen, zonder dat je daarbij kracht hoeft te gebruiken. De stoel is voorzien van stevige wielen en remmen, waardoor je eenvoudig en gecontroleerd de trap af kunt gaan. Dankzij het unieke ontwerp is de Evac Chair MK5 geschikt voor zowel horizontale als verticale evacuaties. Dit maakt de stoel uitermate geschikt voor gebruik in kantoren, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, hotels, theaters en andere openbare gebouwen.

Wanneer heb ik een evac chair nodig?

Een evac chair is nodig in situaties waarbij het evacueren van mensen via trappen gevaarlijk of onmogelijk is. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij brand, rookontwikkeling, stroomuitval of andere noodsituaties. In dergelijke situaties is het gebruik van de Evac Chair MK5 een snelle en effectieve manier om mensen in veiligheid te brengen. De stoel kan worden gebruikt voor zowel personen die slecht ter been zijn als voor mensen die niet zelfstandig de trap af kunnen lopen. Met de Evac Chair kun je op een gecontroleerde manier evacueren, waardoor paniek wordt voorkomen en de veiligheid van iedereen gewaarborgd blijft. 

  • Wordt geleverd inclusief hoes, ophangbeugel, veiligheidsriem en lichtgevend naambord

Is een evacuatiestoel verplicht?

In Nederland is het niet wettelijk verplicht om een evacuatiestoel zoals de Evac Chair MK5 in gebouwen te hebben. Echter, als werkgever of gebouweigenaar heb je wel een zorgplicht voor de veiligheid van mensen in jouw pand. Het hebben van een evacuatiestoel kan daarom sterk worden aanbevolen, vooral als er mensen met beperkte mobiliteit in het gebouw aanwezig zijn. Met een evacuatiestoel toon je aan dat je serieus bezig bent met de veiligheid van jouw medewerkers, gasten of cliënten.

Kan ik iemand omhoog tillen met een evac chair?

Nee, het is niet de bedoeling om iemand met een evac chair omhoog te tillen. De Evac Chair is ontworpen voor het evacueren van mensen via trappen, waarbij de stoel rustig en gecontroleerd naar beneden wordt gebracht. Het optillen van iemand met een evac chair kan gevaarlijk zijn en wordt sterk afgeraden. Gebruik de Evac Chair MK5 alleen zoals voorgeschreven in de gebruiksaanwijzing en zorg voor een veilige evacuatie van personen in noodsituaties.

Maak evacuatie bij noodsituaties eenvoudig en veilig met de Evac Chair MK5. Kies voor de evacuatiestoel die voldoet aan hoge kwaliteitsnormen en wereldwijd wordt gebruikt in allerlei soorten gebouwen. Bestel vandaag nog jouw Evac Chair MK5 en verzeker jezelf van een snelle en veilige evacuatie bij noodsituaties.

Specificaties

  • Draagcapaciteit: 182 KG
  • Afmeting: 1050 mm x 520 mm x 200 mm (Afmeting is als de stoel is ingeklapt)
Kleur
Blauw
Geel
Materiaal
Aluminium
Nylon
Fabrikant
Evac+Chair
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 300,00 >
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten