• -20%
Salvequick wondreinigerdoekjes 40 stuks

Salvequick 3227 navulling alcoholdoekjes 40 stuks

CED.3227
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,94 € 8,68 -20%
Inclusief BTW
€ 6,37 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
10 25% € 21,69
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
10 25% € 6,51
 

Salvequick 3227 reinigingsdoekjes kopen - De perfecte hygiënische oplossing

Bent u op zoek naar een snelle en effectieve manier om oppervlakken en materialen te reinigen en te desinfecteren? Overweeg dan om de Salvequick Reinigingsdoekjes aan te schaffen. De Salvequick Wondreiniger past in het Cederroth eerstehulpstation. De Salvequick Wondreiniger vervangt watten en flessen wondreinigingsoplossing. Buigzaam en gemakkelijk te gebruiken. Goed beschermd in de verpakkingen. De reinigingsvloeistof bestaat uit een steriele fysiologische zoutoplossing.

Waarom kiezen voor Salvequick reinigingsdoekjes?

  1. Snelle Reiniging en Desinfectie: Met Salvequick Reinigingsdoekjes kunt u oppervlakken en materialen snel en effectief reinigen en desinfecteren, waardoor u tijd bespaart en een hygiënische omgeving behoudt.

  2. Handig voor Onderweg: De doekjes zijn handig verpakt en kunnen gemakkelijk worden meegenomen, zodat u ze overal kunt gebruiken, of het nu thuis, op kantoor of onderweg is.

  3. Veilig en Betrouwbaar: Cederroth staat bekend om zijn betrouwbare en hoogwaardige producten. Met de Salvequick Reinigingsdoekjes kunt u erop vertrouwen dat u effectief en veilig reinigt.

  4. Steriel verpakt

Waarom kiezen voor Cederroth?

  1. Deskundigheid in EHBO en Hygiëne: Cederroth is een vooraanstaand merk op het gebied van EHBO en hygiëneproducten, met jarenlange ervaring in het bieden van hoogwaardige oplossingen.

  2. Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Als u kiest voor Cederroth, kiest u voor producten die zijn ontworpen met aandacht voor kwaliteit, betrouwbaarheid en effectiviteit.

  3. Complete Hygiënische Oplossingen: Cederroth biedt een breed scala aan hygiënische producten die voldoen aan uw behoeften, waaronder de handige Salvequick Reinigingsdoekjes

Bestel nu uw Salvequick reinigingsdoekjes

Houd uw omgeving schoon en hygiënisch met de Salvequick Reinigingsdoekjes van Cederroth. Of u nu thuis, op kantoor of onderweg bent, deze doekjes bieden u een eenvoudige en effectieve manier om te reinigen en te desinfecteren. Bestel vandaag nog en kies voor de kwaliteit en expertise van Cederroth. Ga voor hygiëne, ga voor gemak, kies voor Salvequick Reinigingsdoekjes.

Inhoud Salvequick 3227 reinigingsdoekjes 40 stuks

  • 40 x Salvequick wipes 11 x 12 cm

Specificatie Cederroth 3227 wondreiniging doekjes

  • Merk: Cederroth
  • Cederroth artikelnummer: 3227
  • Inhoud: 40 stuks
 
Fabrikant
Cederroth
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
School
Sport
Thuis
Werk
Manier van Ontsmetting
Desinfectiemiddel
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
40 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: