HEKA TR0090 Verbandkoffer BHV Oranje Kruis

EHBO Koffer Standaard volgens de laatste norm van Oranje Kruis geleverd inclusief ophangbeugel. Een volledige EHBO Kit voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Voldoet aan de Arbowet.

Meer details

HEKA TR0090 Verbandkoffer BHV Oranje Kruis
700.1111 | EAN: 8719324121514

- +

Besteld voor 16.30, Morgen in Huis

Vanaf aantalKortingStuksprijs incl btw
4 2.5% € 34,27
8 5% € 33,39

Staffel kortingen

AantalKortingU bespaart
4 2.5% Tot € 3,51
8 5% Tot € 14,06

Informatie

Voor het bedrijf een EHBO koffer nodig, maar weet u niet welke goed aansluit bij de diensten die u aanbied? De EHBO kit volgens de laatste norm van het Oranje kruis is geschikt voor bedrijven, organisaties en verenigingen. De 84-delige EHBO koffer beschikt over alle materialen om eerste hulp te bieden. Check nu onze branche checker, waarin u kan zien welke EHBO koffer u nodig heeft voor uw bedrijf, organisatie of vereniging.

Op zoek naar een verbandkoffer of EHBO/BHV Koffer?

Iedere organisatie wordt door de Arbowet verplicht gesteld maatregelen te nemen op gebied van bedrijfshulpverlening en om onder meer een goed ingerichte EHBO-koffer te hebben. De BHV standaard verbandkoffer voldoet hieraan én ook aan de recente richtlijnen van Het Oranje Kruis. De verbandkoffer wordt ook geleverd inclusief Oranje Kruis certificaatsticker. Deze koffer is geschikt voor bedrijven met een laag bedrijfsrisico, zoals detail- en groothandel, kantoren, kinderopvang, scholen, hotels, sport-recreatie-toerisme, zorgsector, lichte industrie en logistiek.

Alle artikelen zijn in vakken geplaatst en worden afgeschermd met plexiglazen afdekplaten. Dit zorgt ervoor dat alle artikelen goed op hun plek blijven zitten en dat de koffer compact en overzichtelijk is. Er wordt aangeraden om de koffer te verzegelen met een controlesticker of verzegeling. Zo weet u of uw koffer nog compleet is en dus aan de richtlijnen voldoet of dat u de ontbrekende producten moet nabestellen.

Het verschil met de BHV standaard verbandkoffer en de BHV compact koffer is dat de compact verbandkoffer voldoet aan de oude Oranje Kruis richtlijnen en de standaard koffer voldoet aan de huidige richtlijnen. Het verschil tussen de inhoud conform de richtlijn van 2011 en 2016 is dat de driekante doek en de rollen synthetische watten eruit zijn gehaald door Het Oranje Kruis. De vingerbobs vingerverband (5 stuks) zijn daarvoor in de plaats gekomen.

Naast een BHV verbandkoffer kunt u ook diverse andere BHV koffers en bijvoorbeeld A en B verbanddozen bestellen.

Aanraders op aanvulling bij uw BHV koffer zijn bijv. een pleisterautomaat ,BHV Vesten, Veiligheidsaanduidingen/Pictogrammen of een brandblusser.

• Deze koffer is het meest geschikt voor bedrijven tot en met 10 personen
  • De houdbaarheidsdatum is 3-4 jaar
  • De afmeting  is 32 x 23 x 13 cm en wordt geleverd inclusief wandhouder en schroeven
  • Voorzien van binnenplaten aan beide zijden van de verbandkoffer
  • Voldoet/Gecertificeerd volgens de laatste richtlijn van Het Oranje Kruis (2016)
  • TR0090

Gegevensblad
Geschikt voorThuis
Prijs€ 30,00 - € 49,99
Geschikt voorWerk
KleurOranje
MateriaalABS
MateriaalPP
Afmeting32 x 23 x 13 cm
BTW9%
WandhouderNee
LevertijdBesteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Medisch HulpmiddelJa
De navullingen van www.ehbo-centrum.nl voldoen aan de huidige eisen en zijn altijd voorzien van verse producten zodat u weer een tijd vooruit kunt.

• 10  Wondpleisters Textiel 10x6 cm
  • 20  Pleisterstrips Waterafstotend PE assorti
  • 5    Vingerbobs wit maat L
  • 12  Hechtstrips 76 mm
  • 1    Hechtpleister 500x2,5 cm
  • 2    Internationaal snelverband (gerold) 6x8 cm
  • 2    Internationaal snelverband (gerold) 10x12 cm
  • 4    Kompressen 1/16 - 8,5x5 cm
  • 4    Kompressen 10x10 cm
  • 5    Niet-verklevende kompressen 10x10 cm
  • 2    Elastisch windsels 400x6 cm
  • 2    Zelfhechtende windsels 400x8 cm
  • 2    Ideaalwindsel 500x6 cm zonder verbandklemmen
  • 2    Ideaalwindsel 500x8 cm zonder verbandklemmen
  • 1    Desinfectie lotion 30 ml
  • 1    Steriel verbanddoek 600x800 mm
  • 1    Reddingsdeken Goud/Zilver 210x160 cm
  • 1    Beademingsdoekje (Life Saving Kiss)
  • 2    Paar Nitril handschoenen maat L
  • 1    Verbandschaar RVS met kunstof greep 19 cm
  • 1    Puntpincet 10 cm
  • 1    Oranje Kruis Stroomdiagram

Is een verbandkoffer/EHBO Koffer verplicht?
Volgens de Arbowetgeving moet u adequate hulpmiddelen in huis hebben. U kan hier denken aan een verbandkoffer welke zijn samengesteld volgens de laatste richtlijnen van het Oranje Kruis.

BHV/EHBO Verplicht?
Voor elke organisatie binnen Nederland is het verplicht om een BHV-er te hebben, dit begint al vanaf 1 medewerker. Bij grotere organisaties is het verplicht om op elke afdeling BHV te kunnen voorzien. Wat vaak in de realiteit gebeurd is dat er 2 BHV-ers op klein- midden bedrijf aanwezig zijn dmv. vakantie of verlof.

Hoeveel verbandkoffers heeft u nodig op locatie?
Een bedrijf kan opgedeeld worden in verschillende vlakken. Een bedrijfsruimte heeft altijd verschillende vlakken in een pand, zoals een keuken, magazijn of bijv. verschillende verdiepingen. Op elke afdeling of verdieping moet er dan een verbandkoffer hangen. Om dit duidelijk in kaart te brengen kan u een RI&E laten uitvoeren.

• Inhoudsopgave bewaren in de verbandkoffer.
• Houd deze verbandkoffer bruikbaar door de verbruikte verbandmiddelen zo snel mogelijk weer aan te vullen.
• Verbandkoffer op een koele en droge plaats bewaren.

Trusted Shops Reviews