Valaclean Film washandjes 50 stuks
Valaclean Film washandjes 50 stuks
Valaclean Film washandjes 50 stuks
  • Nieuw
Valaclean Film washandjes 50 stuks
Valaclean Film washandjes 50 stuks
Valaclean Film washandjes 50 stuks

Valaclean Film washandjes 50 stuks

HT.992243
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 5,38
Inclusief BTW
€ 4,45 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
28 10% € 15,08
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
28 10% € 4,85
 

Valaclean Film wegwerp washandjes kopen?

Ben je op zoek naar praktische en hygiënische wegwerpwashandjes voor professionele of persoonlijke zorg? Valaclean Film washandjes bieden een uitstekende oplossing. Deze disposable washandjes combineren comfort en bescherming, ideaal voor zowel zorgverleners als patiënten.

Waarom Valaclean Film wegwerp washandjes?

Valaclean Film washandjes zijn uniek ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen:

  • Extra bescherming: Deze wegwerpwashandjes zijn voorzien van een air-laid tissue met een plastic laagje, wat extra bescherming biedt voor het verzorgend personeel.
  • Effectieve reiniging: Dankzij het reliëflaagje zorgen de Valaclean Film washandjes voor een zachte, maar grondige reiniging, vooral geschikt bij incontinentie.

Elk washandje is speciaal ontworpen voor een voelbaar zachtere reiniging van de huid en is uitermate geschikt voor professionele lichaamsverzorging.

Voordelen van Valaclean Film hydrofiele washandjes

De Valaclean Film washandjes bieden meerdere voordelen:

  • Hygiënisch en praktisch: Deze  washandjes zijn ideaal voor gebruik in situaties waar hygiëne van het grootste belang is. Ze zijn handig in gebruik en verminderen het risico op kruisbesmetting.
  • Gemakkelijk in gebruik: Met een ronde opening zijn deze washandjes zeer gebruiksvriendelijk, wat ze perfect maakt voor zowel professionals als thuisgebruikers.

Speciale aanbiedingen voor grootverbruikers

Voor medische instellingen, huisartsen en andere medische professionals die regelmatig grote hoeveelheden wegwerpwashandjes gebruiken, bieden we aantrekkelijke oververpakkingen met korting aan. Deze aanbiedingen zijn speciaal bedoeld om te voldoen aan de eisen van grootverbruikers, zodat je altijd voorzien bent van voldoende voorraad tegen een gunstige prijs.

Kies voor comfort en bescherming met Valaclean film washand

Valaclean Film wegwerp washandjes zijn de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van comfort, hygiëne en gebruiksgemak. Ze zijn perfect voor gebruik in medische instellingen, door huisartsen en in thuiszorgsituaties. Met Valaclean Film kies je voor een product dat zowel zacht voor de huid als beschermend voor de gebruiker is.

Bestel nu je Valaclean Film wegwerp washandjes en ervaar het gemak en de kwaliteit van dit uitstekende product. Profiteer van onze speciale aanbiedingen voor grootverbruikers en zorg ervoor dat je altijd voorbereid bent met de beste wegwerpwashandjes op de markt.

Productspecificaties Valaclean Film 9922430 washandjes

  • Inhoud: 50 stuks
  • Hartmann artikelnummer: 9922430
  • Afmeting washand: 23,5 x 15,5 cm
  • Materiaal: Non-woven
Merk
Valaclean
Kleur
Wit
Fabrikant
Hartmann
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
50 Stuks