Valaclean Soft washandjes 50 stuks
Valaclean Soft washandjes 50 stuks
Valaclean Soft washandjes 50 stuks
Valaclean Soft washandjes 50 stuks
Valaclean Soft washandjes 50 stuks
Valaclean Soft washandjes 50 stuks

Valaclean Soft washandjes 50 stuks

HT.992242
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 4,79
Inclusief BTW
€ 3,96 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
20 10% € 9,58
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
20 10% € 4,31
 

Valaclean wegwerp washandjes voor zachte en kygiënische lichaamsverzorging!

Op zoek naar een hygiënische en comfortabele oplossing voor lichaamsverzorging? Valaclean soft wegwerp washandjes zijn de perfecte keuze voor jou. Of je nu in de gezondheidszorg werkt, een huisarts bent, of gewoon thuis de beste zorg voor jezelf en je dierbaren wilt, Valaclean biedt de kwaliteit en het comfort die je zoekt.

Waarom Valaclean Soft washandjes?

Valaclean wegwerp washandjes onderscheiden zich door hun unieke eigenschappen:

  • Zacht en absorberend: Gemaakt van donzig, scheurbestendig non-woven materiaal, zijn deze washandjes niet alleen zeer zacht, maar ook uiterst absorberend.
  • Comfortabel in Gebruik: De washandjes zijn voorzien van een ronde opening, wat ze gemakkelijk maakt in het gebruik en ideaal voor zowel professionele als persoonlijke lichaamsverzorging.

Met Valaclean kies je voor een voelbaar zachtere reiniging van de huid, geschikt voor alle huidtypes en vooral voor gevoelige huid.

Voordelen van Valaclean disposable washandjes

De Valaclean wegwerp washandjes zijn ontworpen om aan de hoogste standaarden te voldoen:

  • Hygiënisch en praktisch: Deze disposable washandjes bieden een hygiënische oplossing, vooral in omgevingen waar netheid en preventie van kruisbesmetting cruciaal zijn.
  • Ideaal voor medische professionals: Ze zijn bijzonder geschikt voor gebruik in medische instellingen, door huisartsen en andere zorgprofessionals, waar hygiëne en patiëntenzorg van het grootste belang zijn.

Speciale aanbiedingen voor grootverbruikers

Werk je in een medische instelling, ben je huisarts of een andere medische professional die regelmatig grote hoeveelheden wegwerp washandjes gebruikt? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Wij bieden oververpakkingen met aantrekkelijke kortingen aan. Deze aanbiedingen zijn speciaal bedoeld om tegemoet te komen aan de behoeften van grootverbruikers. Zo zorg je niet alleen voor een kosteneffectieve oplossing, maar ook voor een constante voorraad van hoge kwaliteit wegwerp washandjes.

Kies voor Valaclean voor optimale lichaamsverzorging

Valaclean soft wegwerp washandjes zijn de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van comfort, hygiëne en gebruiksgemak. Of je nu in de zorg werkt, een druk huishouden runt of gewoon de beste persoonlijke verzorging wilt, Valaclean biedt de oplossing.

Bestel nu je Valaclean soft wegwerp washandjes en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van dit uitstekende product. Profiteer van onze speciale aanbiedingen en zorg ervoor dat je altijd voorbereid bent met de beste wegwerp washandjes op de markt.

Productspecificaties Valaclean Soft 9922425 washandjes

  • Inhoud: 50 stuks
  • Hartmann artikelnummer: 9922425
  • Afmeting washand: 22,5 x 15,5 cm
  • Materiaal: Non-woven
Merk
Valaclean
Kleur
Wit
Fabrikant
Hartmann
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
50 Stuks

Klanten die dit product kochten, kochten ook: