Pleister HACCP rol blauw detecteerbaar PE 5m x 6cm

Pleister HACCP rol blauw detecteerbaar PE 5m x 6cm

700.1070
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,11
Inclusief BTW
€ 5,61 excl. BTW

Een handige HACCP pleister rol dispenser waarmee u gemakkelijk en snel pleisters kunt afkn.........

 

Blauwe Pleisterrol Kopen? Blauwe pleisters voor de voedingsindustrie en horeca

Pleisterrol van 5 meter voor Eenvoudige Verzorging

Met de blauwe pleisterrol van 5 meter haal je een veelzijdige en handige oplossing in huis voor snelle wondverzorging. Deze rol is gemakkelijk op maat te knippen, wat betekent dat je altijd de juiste lengte pleister hebt voor elke wond. Of je nu kleine snijwonden, schrammen of andere oppervlakkige verwondingen hebt, deze pleisterrol is een onmisbaar onderdeel van je EHBO-kit.

Wanneer en Waar heb Ik blauwe pleisters nodig?

Blauwe pleisters zijn ideaal voor gebruik in omgevingen waar hygiëne en veiligheid voorop staan. Denk hierbij aan de horeca, voedselverwerkingsbedrijven en andere omgevingen waar de HACCP-richtlijnen gevolgd moeten worden. De opvallende blauwe kleur maakt deze pleisters goed zichtbaar, zelfs op donkere oppervlakken, waardoor de naleving van de voedselveiligheidsnormen wordt vergemakkelijkt.

 1. Horeca: Restaurants, cafés, hotels en andere eetgelegenheden moeten voldoen aan strenge hygiënevoorschriften om de voedselveiligheid te waarborgen. Blauwe pleisters helpen hierbij, omdat ze duidelijk zichtbaar zijn en gemakkelijk kunnen worden opgemerkt, zelfs in een drukke keukenomgeving.

 2. Voedselverwerking: Fabrieken en bedrijven die voedsel verwerken en verpakken, moeten voldoen aan HACCP-richtlijnen om de kwaliteit en veiligheid van voedselproducten te waarborgen. Blauwe pleisters helpen bij het voorkomen van mogelijke verontreiniging en zorgen voor een schone werkomgeving.

 3. Gezondheidszorg: In de gezondheidszorg, zoals ziekenhuizen en klinieken, worden blauwe pleisters gebruikt om onderscheid te maken tussen reguliere pleisters en pleisters die geschikt zijn voor gebruik in gevoelige omgevingen. Ze kunnen helpen om te voldoen aan de hygiënevereisten en infectierisico's te verminderen.

 4. Laboratoria: In laboratoria, zowel in de medische als de wetenschappelijke sector, is het belangrijk om een schone en gecontroleerde omgeving te behouden. Blauwe pleisters dragen bij aan de algemene hygiëne en helpen om een veilige werkomgeving te creëren.

 5. Productieomgevingen: In diverse productieomgevingen waar hygiëne en veiligheid van groot belang zijn, zoals farmaceutische industrie, cosmetica-industrie en elektronica-assemblage, worden blauwe pleisters gebruikt om te voorkomen dat eventuele verontreinigingen de producten aantasten.

 6. Onderwijsinstellingen: Scholen, universiteiten en kinderopvangcentra kunnen blauwe pleisters gebruiken om snel onderscheid te maken tussen EHBO-materialen en reguliere verbandmiddelen, terwijl ze voldoen aan hygiënische normen.

Bestel Nu en Zorg voor Veiligheid en Hygiëne

Voeg de blauwe pleisterrol toe aan je EHBO-voorzieningen en zorg voor een snelle en effectieve wondverzorging, waarbij hygiëne en veiligheid voorop staan. Met de mogelijkheid om de pleisters eenvoudig op maat te knippen en de opvallende blauwe kleur, ben je altijd klaar om snel in te grijpen bij kleine verwondingen. Bestel nu en investeer in hoogwaardige blauwe pleisters die aan de eisen van de HACCP-richtlijnen voldoen en bijdragen aan een veilige en hygiënische werkomgeving.

Specificaties

 • Afmeting: 5 m x 6 cm
 • Gemakkelijk op maat te knippen
 • Geleverd in handige dispenser
 • Hypoallergeen
 • Waterafstotend
 • Latexvrij geproduceerd
Afmeting
5 m x 6 cm
Fabrikant
MHCI Products
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: