Pleister HACCP Blauw Elastisch Textiel 120 x 20 mm 100 stuks

Pleister HACCP Blauw Elastisch Textiel 120 x 20 mm 100 stuks

700.PL5280
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 4,86
Inclusief BTW
€ 4,46 excl. BTW

De HEKA plast detectable met aluminium strips onder het wondkussen zijn makkelijk detecteerbare wondpleisters.

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
12 10% € 5,83
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
12 10% € 4,38
 

HEKA blauwe lange vingerpleisters Kopen - Hygiëne en Veiligheid gecombineerd

Op zoek naar hoogwaardige blauwe pleisters die voldoen aan de strengste hygiëne- en veiligheidsnormen? Ontdek de voordelen van HEKA blauwe pleisters, een betrouwbare keuze voor wondverzorging in veeleisende omgevingen. Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen van blauwe pleisters en hun toepassingen in verschillende sectoren. Zorg met de lange vingerpleisters van 120 x 20 mm voor het makkelijk afwikkelen rondom de vinger en verwonding.

Voordelen van een HEKA PL5280 blauwe pleister

Blauwe pleisters bieden diverse voordelen die essentieel zijn voor hygiëne en veiligheid:

 1. Opvallende Kleur: De blauwe kleur van deze pleisters maakt ze direct zichtbaar. Hierdoor kunnen ze snel worden opgemerkt en verwijderd als ze onverhoopt in voedsel of andere producten terechtkomen.

 2. Detecteerbaarheid: In sectoren zoals voedselverwerking zijn detecteerbare pleisters van cruciaal belang. De blauwe HEKA pleisters zijn detecteerbaar door metaaldetectoren, waardoor het risico op contaminatie wordt geminimaliseerd.

 3. Veiligheid en Hygiëne: Deze blauwe pleisters zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van omgevingen waar voedselveiligheid en hygiëne voorop staan, zoals HACCP-gecertificeerde locaties.

 4. Waterafstotend

In welke sectoren wordt een blauwe pleister gebruikt?

Blauwe pleisters zijn geschikt voor verschillende sectoren, waaronder:

 1. Voedselverwerking: In de voedingsindustrie zijn blauwe pleisters een onmisbaar hulpmiddel om de veiligheid van producten te waarborgen en aan de voorschriften voor voedselveiligheid te voldoen.

 2. Gezondheidszorg: Ziekenhuizen, klinieken en zorginstellingen maken gebruik van blauwe pleisters om zowel de patiënten als het medisch personeel te beschermen tegen infecties.

 3. Industrie: In industriële omgevingen, vooral die met mogelijke metaalcontaminatie, zorgen blauwe pleisters ervoor dat eventuele vreemde voorwerpen snel worden opgemerkt en verwijderd.

Bestel nu HEKA blauwe pleisters

Maak de keuze voor veilige en hygiënische wondverzorging met HEKA blauwe pleisters. Of u nu werkt in de voedselverwerking, gezondheidszorg of industrie, deze pleisters bieden de gemoedsrust die u nodig heeft. Bestel nu en verzeker uzelf van hoogwaardige wondverzorging die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Investeer in uw welzijn en de integriteit van uw werkomgeving met HEKA blauwe pleisters.

Specificatie HEKA PL5280 blauwe vingerpleister 120 x 20 mm 100 stuks

 • Inhoud: 100 stuks
 • Merk: van Heek medical
 • van Heek medical artikelnummer: PL5280
 • Afmeting: 120 x 20 mm
 • ZI-nummer: 15761398
Afmeting
120 x 20 mm
Fabrikant
van Heek Medical
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
100 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: