Oogdouche Vinyl sticker 20x20cm

Oogdouche Vinyl sticker 20x20cm

150.3132.11
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 3,56
Inclusief BTW
€ 2,94 excl. BTW

De Oogdouche Vinyl sticker 20x20cm is een sticker die u verteld waar de oogdouche is.

 

Oogdouche pictogram kopen? Veiligheid eerst met een oogdouche sticker

Waarom zou u een oogdouche pictogram overwegen? Oogletsels kunnen op elk moment optreden, en snel handelen is essentieel. Met een duidelijk zichtbaar oogdouche pictogram geeft u werknemers en bezoekers de juiste aanwijzingen in geval van een noodsituatie. Bescherm uw personeel en voldoe aan de veiligheidsnormen door een oogdouche sticker te plaatsen bij elke oogdouche en oogspoelfles. In geval van ongelukken kan dit pictogram levens redden.

Waarom een oogdouche pictogram of oogdouche sticker?

Met een oogdouche pictogram wordt de locatie van oogdouches en oogspoelflessen duidelijk aangegeven. In noodgevallen, wanneer elke seconde telt, helpt het pictogram om snel de juiste apparatuur te vinden voor het spoelen van de ogen na blootstelling aan chemicaliën, stof of andere irriterende stoffen. Het voorkomt paniek en zorgt voor een snelle en doeltreffende reactie, waardoor verdere schade aan de ogen wordt beperkt.

Wacht niet op een ongeluk om maatregelen te nemen. Bescherm uw personeel en bezoekers met een oogdouche pictogram en zorg voor een veilige werkomgeving. Kies voor onze hoogwaardige oogdouche stickers die goed zichtbaar zijn en lang meegaan. Bestel nu en maak veiligheid prioriteit!

Kenmerken

  • Kleuren: groen en wit
  • Materiaal: Vinyl
  • Zelfklevend
  • Afmetingen: Breedte= 20cm x Lengte 20cm
Kleur
Groen
Materiaal
Vinyl
Afmeting
20 x 20 cm
Fabrikant
MHCI Products
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: