Eurodispenser PLUS 350/500 ml arm/elleboog bediening
Eurodispenser PLUS 350/500 ml arm/elleboog bediening
Eurodispenser PLUS 350/500 ml...
Eurodispenser PLUS 350/500 ml...

Eurodispenser PLUS 350/500 ml arm/elleboog bediening

HT.980478
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 96,74
Inclusief BTW
€ 79,95 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
5 10% € 48,37
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
5 10% € 87,07
 

BODE desinfectiedispenser kopen?

BODE eurodispenser handdesinfectie dispenser kopen? Ontdek waarom een BODE desinfectiedispenser de juiste keuze is voor jouw handhygiënebehoeften. Deze dispenser is ontworpen om 500 ml desinfectieflessen te accommoderen, waardoor het ideaal is voor het aanbrengen van handalcohol, waslotions en handverzorgingsproducten. Laten we de voordelen van de BODE eurodispenser nader bekijken en begrijpen waarom dit een must-have is voor jouw hygiënische routine.

BODE Eurodispenser: De voordelen van de desinfectiedispenser

Eenvoudige vervanging van de pomp aan de voorzijde

Een van de kenmerken die de BODE eurodispenser onderscheidt, is de eenvoudige vervanging van de pomp aan de voorzijde. Dit betekent dat je geen gedoe hebt met het openen van de dispenser of ingewikkelde demontage. Het vervangen van de pomp is een fluitje van een cent, waardoor je snel weer aan de slag kunt.

Autoclaveerbare onderdelen

Voor situaties waarin steriliteit essentieel is, biedt de BODE eurodispenser een groot voordeel. Veel demonteerbare onderdelen zijn volledig autoclaveerbaar, wat betekent dat je ze grondig kunt steriliseren voor gebruik in veeleisende omgevingen waar hygiëne van het hoogste belang is.

Eenvoudige installatie, zelfs bij beperkte ruimte

De BODE eurodispenser is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Zelfs in ruimtes met beperkte beschikbare ruimte is de dispenser eenvoudig te installeren. Dit maakt het een praktische keuze voor verschillende instellingen, van ziekenhuizen tot kantoren.

Snelle en eenvoudige flaconwissel

Met de BODE eurodispenser hoef je niet te worstelen met het verwisselen van flacons. Het proces is snel en eenvoudig, wat betekent dat je geen kostbare tijd verspilt. Dit is vooral handig in situaties waarin efficiëntie van groot belang is.

Eenvoudige bediening en reiniging

De bediening van de BODE eurodispenser is moeiteloos. Je hoeft geen ingewikkelde instructies te volgen. Daarnaast is de dispenser gemakkelijk schoon te maken, wat de algehele hygiëne bevordert.

Doseerhoeveelheid instelbaar van het desinfectiemiddel

De BODE eurodispenser biedt de flexibiliteit om de doseerhoeveelheid aan te passen aan jouw behoeften. Je kunt eenvoudig de gewenste hoeveelheid instellen, variërend van 0,75 tot 1,5 ml per bediening. Dit zorgt voor een nauwkeurige dosering, waardoor verspilling wordt geminimaliseerd.

Levering inclusief bevestigingsmateriaal en montage-instructies

Om jouw ervaring nog gemakkelijker te maken, wordt de BODE eurodispenser geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en duidelijke montage-instructies. Dit betekent dat je alles hebt wat je nodig hebt om de dispenser snel en probleemloos te installeren.

Waarom kiezen voor een BODE desinfectiedispenser?

Een BODE desinfectiedispenser is de ideale keuze voor iedereen die streeft naar optimale handhygiëne. Of je nu in de gezondheidszorg werkt, een restaurant runt, of simpelweg thuis extra aandacht besteedt aan hygiëne, de BODE eurodispenser biedt tal van voordelen.

Deze dispenser combineert gebruiksgemak met doeltreffendheid, waardoor het een essentieel onderdeel wordt van jouw dagelijkse routine. De mogelijkheid om handalcohol, waslotions en handverzorgingsproducten aan te brengen maakt het veelzijdig en geschikt voor verschillende toepassingen.

Met de BODE eurodispenser ben je verzekerd van een betrouwbare en gemakkelijke manier om jouw handen te desinfecteren en te verzorgen. Het is een investering in jouw gezondheid en welzijn, en het bevordert een veilige en hygiënische omgeving voor iedereen.

Koop vandaag nog een BODE eurodispenser en profiteer van de vele voordelen die het te bieden heeft. Je zult merken dat het een waardevolle toevoeging is aan jouw hygiënische routine, die je gemoedsrust en vertrouwen geeft in de strijd tegen ziektekiemen en bacteriën. Kies voor de beste, kies voor een BODE desinfectiedispenser.

Productspecificaties BODE Eurodispenser 9804780 met lange arm bediening

  • Hartmann artikelnummer: 9804780
  • Inhoud: 1 stuks
  • Geschikt voor 500 ml flessen van BODE als Baktolin & Sterillium
  • Materiaal: RVS
Kleur
Wit
Zilver
Fabrikant
Hartmann
BTW
21%
Levertijd
Wordt voor u doorbesteld.
Prijs
€ 50,00 - € 74,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: