Eurodispenser PLUS 1000 ml arm/elleboog bediening
Eurodispenser PLUS 1000 ml arm/elleboog bediening
Eurodispenser PLUS 1000 ml...
Eurodispenser PLUS 1000 ml...

Eurodispenser PLUS 1000 ml arm/elleboog bediening

HT.980479
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 114,89
Inclusief BTW
€ 94,95 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
5 10% € 57,44
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
5 10% € 103,40
 

BODE Eurodispenser handdesinfectie dispenser kopen?

Overweeg je een BODE Eurodispenser handdesinfectie dispenser te kopen? Absoluut een slimme keuze! Deze dispenser is geschikt voor 1000 ml desinfectieflessen, waaronder Sterillium en Baktolin, en biedt een praktische en hygiënische oplossing voor handdesinfectie. Met eenvoudige vervanging van de pomp, autoclaveerbare onderdelen, eenvoudige installatie, snelle flaconwissel, instelbare doseerhoeveelheid en inbegrepen bevestigingsmateriaal en handleiding, is het een waardevolle aanvulling op jouw handhygiëne. Kies voor de BODE Eurodispenser en geniet van gebruiksgemak en betrouwbaarheid, of je nu thuis bent, op kantoor werkt of in een medische setting opereert. Jouw handen verdienen de beste zorg!

Waarom kiezen voor een BODE desinfectiedispenser?

Als het gaat om handhygiëne, is er één naam die synoniem staat voor kwaliteit en effectiviteit: BODE. De BODE Eurodispenser handdesinfectie dispenser biedt een geavanceerde en praktische oplossing om ervoor te zorgen dat jouw handen schoon en hygiënisch blijven. Laten we eens in detail bekijken waarom je zou moeten kiezen voor een BODE desinfectiedispenser.

Geschikt voor 1000ml desinfectieflessen van BODE, zoals Sterillium en Baktolin

De BODE Eurodispenser is ontworpen om 1000ml desinfectieflessen van BODE, zoals Sterillium en Baktolin, perfect te accommoderen. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de hoogwaardige desinfectiemiddelen die je kent en waarop je vertrouwt om jouw handen te reinigen en te beschermen. Met deze dispenser heb je de zekerheid dat je altijd toegang hebt tot de beste producten.

Voor het aanbrengen van handalcohol, waslotions en handverzorgingsproducten

Een van de belangrijkste voordelen van de BODE Eurodispenser is de veelzijdigheid ervan. Deze dispenser is geschikt voor een breed scala aan handhygiëneproducten, waaronder handalcohol, waslotions en handverzorgingsproducten. Of je nu op zoek bent naar een snelle desinfectie of een zachte verzorging voor jouw handen, deze dispenser kan het aan.

Eenvoudige vervanging van de pomp aan de voorzijde

De BODE Eurodispenser onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijkheid. Een van de opvallende kenmerken is de eenvoudige vervanging van de pomp aan de voorzijde. Dit betekent dat je geen technische kennis nodig hebt om onderhoud uit te voeren. Het verwisselen van de pomp is snel en moeiteloos, zodat je altijd een goed werkende dispenser hebt.

Autoclaveerbare onderdelen

In situaties waarin steriliteit van cruciaal belang is, biedt de BODE Eurodispenser een aanzienlijk voordeel. Veel demonteerbare onderdelen zijn volledig autoclaveerbaar. Dit betekent dat je ze gemakkelijk kunt steriliseren en ze geschikt zijn voor gebruik in veeleisende omgevingen waar hygiëne van het hoogste belang is.

Eenvoudig te installeren dispenser, zelfs bij beperkte ruimte

De BODE Eurodispenser is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Zelfs als je over beperkte ruimte beschikt, kun je deze dispenser eenvoudig installeren. Dit maakt het geschikt voor diverse instellingen, zoals ziekenhuizen, kantoren en restaurants, waar ruimte vaak een kostbaar goed is.

Snelle en eenvoudige flaconwissel

Met de BODE Eurodispenser hoef je je geen zorgen te maken over het tijdrovende proces van het verwisselen van flacons. Het systeem is ontworpen voor snelheid en eenvoud. Hierdoor kun je efficiënt werken zonder tijd te verspillen. Dit is met name handig in omgevingen waar tijd van essentieel belang is.

Eenvoudige bediening en reiniging

De bediening van de BODE Eurodispenser is moeiteloos. Er zijn geen ingewikkelde stappen nodig om de dispenser te gebruiken. Daarnaast is de dispenser gemakkelijk schoon te maken, wat bijdraagt aan een optimale hygiëne.

Doseerhoeveelheid instelbaar

Ieder individu heeft zijn eigen behoeften als het gaat om handhygiëne. De BODE Eurodispenser biedt de flexibiliteit om de doseerhoeveelheid aan te passen aan jouw voorkeur. Je kunt eenvoudig de gewenste hoeveelheid instellen, variërend van 0,75 tot 1,5 ml per bediening. Dit zorgt voor een nauwkeurige dosering, minimaliseert verspilling en zorgt ervoor dat je de juiste hoeveelheid product gebruikt.

Levering inclusief bevestigingsmateriaal, montage-instructies en handleiding

Om jouw ervaring zo probleemloos mogelijk te maken, wordt de BODE Eurodispenser geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen, duidelijke montage-instructies en een handleiding. Hierdoor kun je snel aan de slag en ben je verzekerd van een correcte installatie.

BODE Eurodispenser: De beste keuze voor jouw handhygiëne

De BODE Eurodispenser handdesinfectie dispenser is niet zomaar een dispenser; het is een symbool van toewijding aan handhygiëne en gezondheid. Het biedt de perfecte balans tussen gemak, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Of je nu in de gezondheidszorg werkt, in de voedselindustrie, in een kantooromgeving of gewoon thuis, deze dispenser is ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen.

Door te kiezen voor een BODE Eurodispenser investeer je in jouw gezondheid en welzijn. Je hebt altijd toegang tot hoogwaardige desinfectiemiddelen en handverzorgingsproducten, waardoor je de juiste zorg voor jouw handen kunt bieden. Het is een geruststellende gedachte in deze tijden waarin handhygiëne van cruciaal belang is.

Wacht niet langer en koop vandaag nog een BODE Eurodispenser handdesinfectie dispenser. Ontdek zelf waarom zoveel mensen vertrouwen op de kwaliteit en prestaties van BODE. Je zult merken dat het een waardevolle toevoeging is aan jouw dagelijkse routine, die bijdraagt aan een gezondere en hygiënischere levensstijl. Kies voor BODE en kies voor een schone, gezonde toekomst.

Productspecificaties BODE Eurodispenser 9804790 met lange arm bediening

  • Hartmann artikelnummer: 9804790
  • Inhoud: 1 stuks
  • Geschikt voor 1000 ml flessen van BODE als Baktolin & Sterillium
  • Materiaal: RVS
Kleur
Wit
Zilver
Fabrikant
Hartmann
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 75,00 - € 99,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: