Coverflex Grip E 10 m x 7,5 cm buisverband
Coverflex Grip E 10 m x 7,5 cm buisverband
Coverflex Grip E 10 m x 7,5 cm buisverband
Coverflex Grip E 10 m x 7,5 cm buisverband
Coverflex Grip E 10 m x 7,5 cm...
Coverflex Grip E 10 m x 7,5 cm...
Coverflex Grip E 10 m x 7,5 cm...
Coverflex Grip E 10 m x 7,5 cm...

Coverflex Grip E 10 m x 7,5 cm buisverband

HT.931069
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 26,09
Inclusief BTW
€ 23,94 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
4 10% € 10,44
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
4 10% € 23,49
 

Coverflex buisverband kopen?

Ben je op zoek naar betrouwbaar buisverband voor jouw specifieke behoeften? Dan hoef je niet verder te zoeken. Coverflex grip van Hartmann is precies wat je nodig hebt. Wij vertellen als specialisten waarom je Coverflex buisverband een uitstekende keuze is en welke voordelen Coverflex E 10 m x 8,75 cm te bieden heeft. 

Wat is Coverflex grip?

Coverflex grip is een elastisch buisverband dat speciaal is ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen. Dit buisverband is geschikt voor gebruik op de intacte huid en heeft meerdere toepassingen, waaronder secundaire fixatie, huidbescherming onder gips en ondersteuning van gewrichten en ligamenten. Het compressie-effect van het product wordt veroorzaakt door zowel het materiaal als het slimme productontwerp. Het is echter belangrijk op te merken dat Coverflex grip niet bedoeld is voor compressietherapie.

Voordelen van Coverflex E 10 m x 8,75 cm

Waarom zou je specifiek kiezen voor Coverflex E 10 m x 8,75 cm? Laten we eens kijken naar enkele voordelen van dit buisverband:

1. Geschikt voor benen en knieën

Coverflex E 10 m x 8,75 cm is ontworpen om perfect te passen op de benen en knieën. Hierdoor is het ideaal voor situaties waarin je specifieke ondersteuning en fixatie voor deze lichaamsdelen nodig hebt. Of je nu een blessure hebt opgelopen of gewoon extra ondersteuning nodig hebt, Coverflex E is er voor jou.

2. Elastisch en flexibel

Dit buisverband is zeer elastisch en past zich gemakkelijk aan de contouren van je lichaam aan. Hierdoor biedt het een comfortabele pasvorm zonder onnodige druk uit te oefenen. Het elastische karakter maakt het ook gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, wat handig is in situaties waarbij regelmatige verbandwisselingen nodig zijn.

3. Huidvriendelijk

Coverflex grip is speciaal ontworpen om de huid te beschermen. Het kan veilig worden gebruikt op de intacte huid zonder irritatie te veroorzaken. Dit maakt het ideaal voor langdurig gebruik, vooral onder gips of andere medische hulpmiddelen waarbij huidgezondheid van groot belang is.

Waarom Hartmann medische hulpmiddelen?

Nu je de voordelen van Coverflex buisverband hebt ontdekt, vraag je je misschien af waarom je zou moeten kiezen voor Hartmann medische hulpmiddelen. Hier zijn enkele redenen waarom Hartmann een verstandige keuze is:

1. Kwaliteit en betrouwbaarheid

Hartmann staat bekend om zijn hoogwaardige producten die voldoen aan de strengste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Je kunt erop vertrouwen dat Hartmann-medische hulpmiddelen betrouwbaar zijn en aan je verwachtingen zullen voldoen.

2. Innovatie

Hartmann blijft innoveren om te voldoen aan de veranderende behoeften van de gezondheidszorg. Door voortdurend onderzoek en ontwikkeling zorgt Hartmann ervoor dat zijn producten up-to-date zijn en de nieuwste technologieën en materialen bevatten.

3. Duurzaamheid

Hartmann heeft ook een sterke focus op duurzaamheid en milieubewustzijn. Ze streven ernaar om hun impact op het milieu te minimaliseren en ontwikkelen producten die voldoen aan milieuvriendelijke normen. Door voor Hartmann te kiezen, draag je bij aan een groenere toekomst.

Als je op zoek bent naar elastisch buisverband dat geschikt is voor benen en knieën, dan is Coverflex buisverband van Hartmann de juiste keuze voor jou. Met de voordelen van Coverflex E 10 m x 8,75 cm, zoals geschiktheid voor specifieke lichaamsdelen, huidvriendelijkheid en flexibiliteit, zul je tevreden zijn met de resultaten.

Bovendien biedt Hartmann als merk een solide reputatie van kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Dus waar wacht je nog op? Kies voor Hartmann medische hulpmiddelen en verzeker jezelf van de beste zorg en producten die aan jouw behoeften voldoen. Bestel vandaag nog je Coverflex buisverband en ervaar het verschil dat Hartmann maakt in jouw zorgtraject. Bestel nu snel en voordelig je Coverflex buisverband.

Productspecificaties Coverflex grip 9310690

  • Hartmann artikelnummer: 9310690
  • Inhoud: 1 rol
  • Afmeting: 10 m x 8,75 cm
  • Materiaal: 82% katoen, 9% elastaan, 9% polyamide
  • Geschikt voor: Benen en knieën  
Merk
Coverflex
Kleur
Wit
Materiaal
Katoen
Polyamide
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten