Coverflex Grip A 10 m x 4,2 cm buisverband
Coverflex Grip A 10 m x 4,2 cm buisverband
Coverflex Grip A 10 m x 4,2 cm buisverband
Coverflex Grip A 10 m x 4,2 cm buisverband
Coverflex Grip A 10 m x 4,2 cm...
Coverflex Grip A 10 m x 4,2 cm...
Coverflex Grip A 10 m x 4,2 cm...
Coverflex Grip A 10 m x 4,2 cm...

Coverflex Grip A 10 m x 4,2 cm buisverband

HT.931065
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 14,10
Inclusief BTW
€ 12,94 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
8 10% € 11,28
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
8 10% € 12,69
 

Coverflex buisverband kopen: De perfecte keuze voor comfort en ondersteuning

Ben je op zoek naar hoogwaardig buisverband voor diverse toepassingen? Overweeg dan zeker Coverflex grip van Hartmann. Wij nemen je mee in waarom Coverflex buisverband de ideale keuze is voor jou behoeften op het gebied van huidbescherming, fixatie en ondersteuning.

Waarom Coverflex buisverband van Hartmann?

Coverflex grip is een elastisch buisverband dat zich onderscheidt door zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak. Dit buisverband is geschikt voor gebruik op intacte huid en biedt verschillende voordelen voor zowel patiënten als zorgverleners. Laten we eens kijken naar de redenen waarom je zou moeten kiezen voor Coverflex buisverband:

1. Huidvriendelijk en veilig

Coverflex grip is ontworpen om de huid te beschermen en te ondersteunen. Het buisverband is gemaakt van zacht en elastisch materiaal dat comfortabel op de huid ligt. Het is bedoeld voor secundaire fixatie, wat betekent dat het de huid beschermt en helpt om verbanden op hun plaats te houden zonder irritatie of schade aan de huid te veroorzaken.

2. Ondersteuning van gewrichten en ligamenten

Dit buisverband kan ook worden gebruikt voor de ondersteuning van gewrichten en ligamenten. Of je nu herstellende bent van een blessure, ondersteuning nodig hebt tijdens het sporten, of gewoon extra stabiliteit wilt bieden aan een gewricht, Coverflex grip is een uitstekende keuze. Het biedt de juiste hoeveelheid compressie en ondersteuning zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

3. Ideaal voor secundaire fixatie

Coverflex buisverband is perfect voor secundaire fixatie van verbanden. Het helpt om verbanden op hun plaats te houden en zorgt ervoor dat ze stevig blijven zitten, zelfs tijdens dagelijkse activiteiten. Dit maakt het buisverband uitermate geschikt voor het fixeren van wondverbanden, gips en andere medische hulpmiddelen.

4. Gebruiksvriendelijk en comfortabel

Het elastische karakter van Coverflex grip maakt het gemakkelijk aan te brengen en comfortabel om te dragen. Het past zich aan de vorm van het lichaam aan en biedt een nauwsluitende pasvorm zonder knellen of verschuiven. Dit draagt bij aan het comfort van de patiënt en vergemakkelijkt de toepassing door zorgverleners.

Voordelen van Coverflex A 10 m x 4,2 cm

Specifiek voor Coverflex A 10 m x 4,2 cm zijn er enkele extra voordelen te benoemen:

  • Geschikt voor armen en benen van kinderen: Coverflex A 10 m x 4,2 cm is ideaal voor kinderen, maar kan ook worden gebruikt voor zowel armen als benen. Het veelzijdige formaat maakt het een handige keuze voor verschillende toepassingen, of het nu gaat om het fixeren van verbanden bij kinderen of het ondersteunen van ledematen.

Coverflex buisverband van Hartmann is de ideale keuze voor huidbescherming, fixatie en ondersteuning van gewrichten en ligamenten. Met zijn huidvriendelijke eigenschappen, gebruiksgemak en veelzijdigheid is Coverflex grip een waardevolle aanvulling voor zowel patiënten als zorgverleners. Kies voor Coverflex en ervaar het comfort en de betrouwbaarheid van dit hoogwaardige buisverband voor diverse toepassingen.

Productspecificaties Coverflex grip 9310650

  • Hartmann artikelnummer: 9310650
  • Inhoud: 1 rol
  • Afmeting: 10 m x 4,2 cm
  • Materiaal: 82% katoen, 9% elastaan, 9% polyamide
  • Geschikt voor: Kinder- armen & benen
Merk
Coverflex
Kleur
Wit
Materiaal
Katoen
Polyamide
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten